loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511440
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221440
18 iunie, 11:07246

Atletico Madrid, pregătit să plătească 120 de milioane pentru Joao Felix

Clubul spaniol de fotbal Atletico Madrid este pregătit să plătească 120 de milioane de euro, clauza de reziliere, pentru jucătorul portughez Joao Felix, potrivit cotidianului Marca, citat de Reuters, dar gruparea Benfica Lisabona dezminte orice tratative.

Joao Felix, 19 ani, a debutat la Benfica în sezonul trecut şi a ajutat echipa să câştige titlul de campioană a Portugaliei, marcând 15 goluri şi furnizând 7 pase decisive, în 21 de partide.

Atacantul a debutat în naţionala de seniori a Portugaliei luna aceasta, cu prilejul semifinalei Ligii Naţiunilor cu Elveţia (3-1).

Atletico e dispus să achite clauza de reziliere şi să stabilească astfel un nou record la transferuri pentru club, după ce anul trecut a achitat 72 de milioane de euro pe francezul Thomas Lemar (AS Monaco).

Madrilenii, care au terminat sezonul pe locul al doilea în La Liga, ar avea banii necesari pentru acest transfer, după ce atacantul francez Antoine Griezmann a anunţat luna trecută că va pleca la altă echipă. Clauza de reziliere a lui Griezmann a scăzut de la 200 de milioane de euro, cât era în vara trecută, la 120 de milioane, presa relatând că a ajuns la un acord cui FC Barcelona.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare