loading...

18 iunie, 11:07136

Atletico Madrid, pregătit să plătească 120 de milioane pentru Joao Felix

Clubul spaniol de fotbal Atletico Madrid este pregătit să plătească 120 de milioane de euro, clauza de reziliere, pentru jucătorul portughez Joao Felix, potrivit cotidianului Marca, citat de Reuters, dar gruparea Benfica Lisabona dezminte orice tratative.

Joao Felix, 19 ani, a debutat la Benfica în sezonul trecut şi a ajutat echipa să câştige titlul de campioană a Portugaliei, marcând 15 goluri şi furnizând 7 pase decisive, în 21 de partide.

Atacantul a debutat în naţionala de seniori a Portugaliei luna aceasta, cu prilejul semifinalei Ligii Naţiunilor cu Elveţia (3-1).

Atletico e dispus să achite clauza de reziliere şi să stabilească astfel un nou record la transferuri pentru club, după ce anul trecut a achitat 72 de milioane de euro pe francezul Thomas Lemar (AS Monaco).

Madrilenii, care au terminat sezonul pe locul al doilea în La Liga, ar avea banii necesari pentru acest transfer, după ce atacantul francez Antoine Griezmann a anunţat luna trecută că va pleca la altă echipă. Clauza de reziliere a lui Griezmann a scăzut de la 200 de milioane de euro, cât era în vara trecută, la 120 de milioane, presa relatând că a ajuns la un acord cui FC Barcelona.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare