loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511530
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221500
8 iulie, 07:20234

Brazilia a câştigat Copa America

Copa America la fotbal s-a încheiat aseară, cu finala de pe celebrul Stadion Maracana din Rio de Janeiro, în care pentru trofeul sud-american au luptat Brazilia şi Peru. 

Naţionala ţării gazdă, Brazilia, antrenată de Tite, s-a impus cu 3-1 în faţa surprizei Peru. Everton a deschis scorul în minutul 15, dar veteranul peruvian, Guerrero, a egalat în minutul 43 din lovitură de pedeapsă. Brazilia a intrat la cabine în avantaj, după golul lui Gabriel jesus, care ulterior a fost eliminat.

În partea secundă, gazdele şi-au conservat inteligent acest avantaj, obţinând un penalty pe final, în inferioritate numerică, pe care l-a transformat Richarlisson, cu 10 minute înainte de final.

Brazilia s-a impus cu 3-1 şi a intrat în posesia trofeului.

Următoarea ediţie a Copei America va avea loc anul viitor, în Columbia şi Argentina. Din 2020, Copa America va avea loc în paralel cu Campionatul European de fotbal, exact în aceeaşi perioadă. Din ediţia următoare se va schimba şi formatul de competiţie, cele 12 echipe urmînd a fi împărţite geografic, în două grupe de câte 6. În acest an, echipele au fost împărţite în trei serii de câte patru, cu calificare în sferturile de finală.

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare