loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551230
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471200
8 iulie, 07:20145

Brazilia a câştigat Copa America

Copa America la fotbal s-a încheiat aseară, cu finala de pe celebrul Stadion Maracana din Rio de Janeiro, în care pentru trofeul sud-american au luptat Brazilia şi Peru. 

Naţionala ţării gazdă, Brazilia, antrenată de Tite, s-a impus cu 3-1 în faţa surprizei Peru. Everton a deschis scorul în minutul 15, dar veteranul peruvian, Guerrero, a egalat în minutul 43 din lovitură de pedeapsă. Brazilia a intrat la cabine în avantaj, după golul lui Gabriel jesus, care ulterior a fost eliminat.

În partea secundă, gazdele şi-au conservat inteligent acest avantaj, obţinând un penalty pe final, în inferioritate numerică, pe care l-a transformat Richarlisson, cu 10 minute înainte de final.

Brazilia s-a impus cu 3-1 şi a intrat în posesia trofeului.

Următoarea ediţie a Copei America va avea loc anul viitor, în Columbia şi Argentina. Din 2020, Copa America va avea loc în paralel cu Campionatul European de fotbal, exact în aceeaşi perioadă. Din ediţia următoare se va schimba şi formatul de competiţie, cele 12 echipe urmînd a fi împărţite geografic, în două grupe de câte 6. În acest an, echipele au fost împărţite în trei serii de câte patru, cu calificare în sferturile de finală.

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare