loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551230
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471200
4 iulie, 11:34114

Brazilia a pierdut un jucător important înaintea meciului cu Peru

Atacantul celor de la Chelsea, Willian (30 de ani), va fi indisponibil pentru finala Copa America, pe care Brazilia o va disputa duminică, împotriva lui Peru.

Introdus în a doua repriză a semifinalei cu Argentina, câștigată de brazilieni cu 2-0, Willian a suferit o întindere musculară, spre finalul partidei. Deși a terminat meciul "în picioare", acesta a fost anunțat de către medicii echipei că durata perioadei de recuperare va fi prea lungă pentru a fi disponibil la timp, înainte de finala cu Peru.

Jucătorul lui Chelsea a fost inclus în lotul naționalei antrenate de "Tite", după ce Neymar (27 de ani) a suferit o accidentare, cu puțin timp înainte de începerea turneului.

Extrema dreaptă a marcat un singur gol pentru "Selecao" la această ediție de Copa America, chiar împotriva peruanilor, când brazilienii și-au asigurat victoria cu 5-0, în partida desfășurată în cadrul grupei A.

"Selecao" va juca pentru a doua oară cu Peru, de data aceasta în finala competiției

Peru a obținut o victorie clară în semifinala disputată joi dimineață, împotriva lui Chile, care i-a avut în teren atât pe Alexis Sanchez, cât și pe Arturo Vidal. 3-0 a fost scorul prin care peruanii și-au asigurat șansa de a câștiga Copa America, pentru prima dată după 1975.

Brazilia și Peru vor disputa finala duminică seara, de la ora 23:00, întâlnindu-se pentru a doua oară în cadrul acestei ediții de Copa America. În grupe, ţara gazdă a competiţiei s-a impus cu 5-0, prin reuşitele lui Casemiro, Fimino, Everton, Dani Alves şi Willian.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare