loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511530
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221500
4 iulie, 11:34267

Brazilia a pierdut un jucător important înaintea meciului cu Peru

Atacantul celor de la Chelsea, Willian (30 de ani), va fi indisponibil pentru finala Copa America, pe care Brazilia o va disputa duminică, împotriva lui Peru.

Introdus în a doua repriză a semifinalei cu Argentina, câștigată de brazilieni cu 2-0, Willian a suferit o întindere musculară, spre finalul partidei. Deși a terminat meciul "în picioare", acesta a fost anunțat de către medicii echipei că durata perioadei de recuperare va fi prea lungă pentru a fi disponibil la timp, înainte de finala cu Peru.

Jucătorul lui Chelsea a fost inclus în lotul naționalei antrenate de "Tite", după ce Neymar (27 de ani) a suferit o accidentare, cu puțin timp înainte de începerea turneului.

Extrema dreaptă a marcat un singur gol pentru "Selecao" la această ediție de Copa America, chiar împotriva peruanilor, când brazilienii și-au asigurat victoria cu 5-0, în partida desfășurată în cadrul grupei A.

"Selecao" va juca pentru a doua oară cu Peru, de data aceasta în finala competiției

Peru a obținut o victorie clară în semifinala disputată joi dimineață, împotriva lui Chile, care i-a avut în teren atât pe Alexis Sanchez, cât și pe Arturo Vidal. 3-0 a fost scorul prin care peruanii și-au asigurat șansa de a câștiga Copa America, pentru prima dată după 1975.

Brazilia și Peru vor disputa finala duminică seara, de la ora 23:00, întâlnindu-se pentru a doua oară în cadrul acestei ediții de Copa America. În grupe, ţara gazdă a competiţiei s-a impus cu 5-0, prin reuşitele lui Casemiro, Fimino, Everton, Dani Alves şi Willian.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare