loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
4 iulie, 11:3472

Brazilia a pierdut un jucător important înaintea meciului cu Peru

Atacantul celor de la Chelsea, Willian (30 de ani), va fi indisponibil pentru finala Copa America, pe care Brazilia o va disputa duminică, împotriva lui Peru.

Introdus în a doua repriză a semifinalei cu Argentina, câștigată de brazilieni cu 2-0, Willian a suferit o întindere musculară, spre finalul partidei. Deși a terminat meciul "în picioare", acesta a fost anunțat de către medicii echipei că durata perioadei de recuperare va fi prea lungă pentru a fi disponibil la timp, înainte de finala cu Peru.

Jucătorul lui Chelsea a fost inclus în lotul naționalei antrenate de "Tite", după ce Neymar (27 de ani) a suferit o accidentare, cu puțin timp înainte de începerea turneului.

Extrema dreaptă a marcat un singur gol pentru "Selecao" la această ediție de Copa America, chiar împotriva peruanilor, când brazilienii și-au asigurat victoria cu 5-0, în partida desfășurată în cadrul grupei A.

"Selecao" va juca pentru a doua oară cu Peru, de data aceasta în finala competiției

Peru a obținut o victorie clară în semifinala disputată joi dimineață, împotriva lui Chile, care i-a avut în teren atât pe Alexis Sanchez, cât și pe Arturo Vidal. 3-0 a fost scorul prin care peruanii și-au asigurat șansa de a câștiga Copa America, pentru prima dată după 1975.

Brazilia și Peru vor disputa finala duminică seara, de la ora 23:00, întâlnindu-se pentru a doua oară în cadrul acestei ediții de Copa America. În grupe, ţara gazdă a competiţiei s-a impus cu 5-0, prin reuşitele lui Casemiro, Fimino, Everton, Dani Alves şi Willian.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare