loading...

4 aprilie, 14:40336

Coșmarul lui Simeone. Altetico nu a învins niciodată Barcelona în campionat

Pentru Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, o victorie cu Barcelona în campionat este un vis neîmplinit. 

Din decembrie 2011, de când Diego Simeone a preluat-o pe Atletico Madrid, a disputat 14 meciuri în La Liga contra grupării catalane, dar  niciodată nu a reușit să o învingă.

Palmaresul este dezamăgitor: roș-albii au nouă înfrângeri și cinci remize în campionat în compania Barcelonei. Mai mult, ultima victorie a lui Atletico, pe teren propriu, contra catalanilor a fost înregistrată în urmă cu mai bine de nouă ani, iar de la ultimul triumf pe Camp Nou au trecut mai mult de 13 ani.

Atletico a eliminat Barcelona de două ori din Liga Campionilor

Dacă în La Liga Atletico are un adevărat complex în fața Barcelonei, nu același lucru se poate spune în Liga Campionilor. Echipa lui Simeone a eliminat echipa blaugrana de două ori în sferturile de finală, în 2014 și 2016, după ce de fiecare dată a învins pe teren propriu.

Misiunea lui Atletico nu este ușoară, nu numai din punct de vedere statistic, ci și din punct de vedere al pierderilor. Morata este indisponibil, iar Diego Costa și Lemar au devenit incerți în ultima clipă. În acest caz, Antoine Griezmann rămâne singura gură de foc în ofensiva echipei lui Simeone.

Partida FC Barcelona – Atletico Madrid este programată sâmbătă, de la ora 21:45.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare