loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18110
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5660
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
3 mai, 14:09103

Cristiano Ronaldo se auto-caracterizează: Nu sunt un tip fiţos

Cristiano Ronaldo este aproape de a încheia primul său sezon sub culorile lui Juventus, echipă cu care a cucerit titlul de campion în Serie A şi a devenit primul fotbalist care triumfă în cele 3 mari campionate din Europa, Anglia, Spania şi Italia. Într-un interviu acordat unei publicaţii spaniole, câştigătorul a 5 Baloane de Aur a povestit cum a fost prima zi în vestiarul bianconerilor.

"Primul lucru pe care îl fac atunci când vin la un nou club este să mă comport firesc, să fiu eu însumi. Am aceeaşi etică a muncii, mă dăruiesc total. La Juventus m-am integrat perfect. Poate unii credeau că sunt arogant sau vanitos, dar şi-au dat seama repede că nu am fiţe. ", a explicat portughezul.

Cristiano Ronaldo a recunoscut că a fost nevoit să facă faţă presiunii şi exigenţelor de la o vârstă fragedă. O carieră inegalabilă se construieşte cu multă sudoare.

"Am plecat de tânăr la o echipă mare precum Manchester United şi am învăţat repede că trebuie să rămâi modest, indiferent de împrejurări. Am învăţat că nu sunt atotştiutor. Dacă eşti deştept, îţi dai seama că detaliile te pot ajuta să devii un fotbalist mai bun.

După ce am câştigat primul Balon de Aur la 23 de ani, suporterii lui Manchester United aşteptau mereu lucruri extraordinare de la mine. Am plecat apoi la Real Madrid, cu statutul de cel mai scump fotbalist din istoria fotbalului, şi am trăit mereu cu presiunea de a încerca să fiu mereu în top, " a mărturisit jucătorul adus de Juventus pentru 100 de milioane de euro de la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte deocamdată la retragere - a venit la Bătrâna Doamnă cu ambiţii mari, în primul rînd cucerirea UEFA Champions League, trofeu pe care torinezii îl aşteaptă de 23 de ani. Însă portughezul are viitorul asigurat după ce va pune ghetele în cui - înclină să devină antrenor. CR7 a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari precum Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho sau Carlo Ancelotti.

"Când sunt întrebat dacă sunt tentat de o carieră de antrenor, răspunsul meu este: de ce nu?. Nu exclud deloc această variantă!", a spus starul portughez.

Cristiano Ronaldo a anunțat că va continua la Juventus şi sezonul viitor. Starul de 34 de ani a marcat 26 de goluri și a oferit și 12 assist-uri în cele 39 de meciuri disputate în tricoul lui Juventus, în toate competițiile acestui sezon.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare