loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18110
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5660
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
10 mai, 06:2666

Cristiano Ronaldo va avea un nou antrenor: Allegri, OUT de la Juventus

Massimiliano Allegri pleacă de la Juventus! Calciomercato anunță că președintele celor de la Juventus, Andrea Agnelli, vicepreședintele Pavel Nedved și directorul sportiv al clubului, Fabio Paratici, au avut o ședință miercuri după-amiază și au luat decizia de a-l schimba pe Allegri!

În ciuda faptului că a câștigat titlul în fiecare sezon pe banca lui Juve, eșecurile din UEFA Champions League i-au făcut pe conducători să decida că e momentul unei schimbări.

Antonio Conte este principalul candidat pentru înlocuirea lui Allegri, însă acesta este curtat intens și de Inter Milano. Conte este preferat de către Nedved și Paratici, cei care au încercat să-l convingă și pe Agnelli că este varianta cea mai bună pentru Juventus.

Italienii mai scriu că Allegri este la rândul său curtat. Este considerat varianta ideală pentru Paris Saint-Germain, fiind preferat lui Ten Hag și Mourinho, însă și cei de la Barcelona îl iau în considerare în cazul în care se va lua decizia de a-l demite pe Ernesto Valverde după dezastrul cu Liverpool din UEFA Champions League.

sursa jurnal.md
0
Noutați asemănătoare