loading...

Aquarelle FM susține cel de-al cincilea „Maraton Chișinău”!

Postul de radio Aquarelle FM va evolua în calitate de partener media al celei mai grandioase curse de alergare din țară – cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

16 septembrie, 06:53850
19 august, 06:44441

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul dinaintea unei finale europene: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

Fotbalistul olandez, adus de la PSV Eindhoven în 2016, a dezvăluit modul în care Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a ţinut discursul premergător finalei Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid, din sezonul 2017/2018.

"Am văzut cu toţii că poartă lenjeria cu Cristiano Ronaldo. A ţinut întâlnirea cu tricoul băgat în boxerii săi CR7. Întreg vestiarul era pe jos de râs. Asta a spart gheaţa. De obicei, în acele situaţii, toată lumea este serioasă şi concentrată. Dar el a fost relaxat şi a făcut această glumă.", a relatat Wijnaldum.

Liverpool a pierdut acea finală cu 1-3, însă în sezonul următor trupa lui Jurgen Klopp şi-a luat revanşa. Cormoranii au devenit campionii Europei la capătul unei finale engleze, 2-0 cu Tottenham Hotspur.

sursa jurnal.md
0
Noutați asemănătoare