Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Suarez

Barcelona se pregătește să facă o ofertă imensă pentru Harry Kane, golgheterul ultimei Cupe Mondiale. Catalanii sunt dispuși să ofere 200 de milioane de euro pe starul celor de la Tottenham, Harry Kane. Și Real Madrid a încercat să îl cumpere pe Kane, după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus.

10 decembrie, 15:38170
Vettel, mesaj emoționant pentru Schumacher

Sebastian Vettel a încheiat pe locul 2 în acest sezon în Formula 1, cu 320 de puncte, în spatele lui Lewis Hamilton, care a reușit să strângă 408 puncte. Succesul pilotului de la Ferrari se datorează talentului, dar și lui Michael Schumacher, despre care Vettel a vorbit într-un interviu pentru F1 Racing.

10 decembrie, 14:54140
Sporter Awards va avea loc mai devreme!

Anul acesta s-a dovedit a fi „fructuos" pentru mulți sportivi: cineva a câștigat la competiții de importanță majoră, cineva a stabilit noi recorduri personale, iar cineva a făcut primii pași încrezători pe calea sportului amator.

10 decembrie, 14:30210
Rubicon 2019: traseul celui de-al treilea Ultramaraton

În data de 1 februarie 2019, Moldova va găzdui etapa finală a cursei de trei ani a „Ultramaratonului Rubicon”. În anul 2019, cursa releu de 540,3 km se va desfășura pe teritoriul raioanelor vestice ale țării. Cursa va dura 58 de ore și 31 de minute și va deveni cea mai grandioasă etapă din ciclul competițiilor anuale „Rubicon”.

10 decembrie, 13:47160
UEFA îl dezlănţuie pe Agnelli asupra lui Mbappe

Presa italiană a scris recent despre scenariul prin care Kylian Mbappe ar putea ajunge la Juventus, într-o nouă demonstraţie de forţă a campioanei Italiei. Deşi totul este, pentru moment, doar la nivel de speculaţie, lucrurile pot evolua în direcţia unui transfer în Italia al starului lui Paris St. Germain.

10 decembrie, 12:20150
ICS Laska-Mol este partenerul Food Party Crăciun 2018

Producătorul de produse congelate de înaltă calitate, ICS Laska-Mol, este partenerul „Food Party Crăciun 2018”. În special pentru toți participanții la cursa distractivă „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018”, compania ICS Laska-Mol va găti colțunași fierbinți și gustoși - unul dintre felurile de bucate tradiționale slave de Crăciun. Porția de colțunași va putea fi primită imediat după finalizarea cursei de alergare.

10 decembrie, 09:38150
19 septembrie, 09:23966

Cupa de Fotbal Hospice Angelus 2017

Fundaţia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova organizează cea de-a VII-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal HOSPICE- un turneu de mini fotbal care va avea loc în data de 30 septembrie, ora 8.00 la Clubul Sportiv Central ”Dinamo”.


Amatorii de fotbal sunt invitati să formeze una sau mai multe echipe și să participe la acest eveniment susţinând astfel cauza HOSPICE. Echipele vor fi formate din maxim 10 jucători. Companiile sau organizațiile care vor să participe la competiţie sunt invitate să facă o donaţie de 2000MDL/echipă.

Fondurile acumulate în urma turneului vor fi direcționate către asigurarea serviciilor profesionale de îngrijire medicală, asistență socială și psiho-emoțională pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijiri paliative gratuite oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat, cu un pronostic limitat de viaţă. În 2016, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare