S-a răzgândit! Sorin Colceag rămâne la Zimbru

După ce s-a anunţat despre plecarea de la Zimbru Chișinău a antrenorului Sorin Colceag, tehnicianul român a revenit totuşi pe banca tehnică a ’’galben-verzilor”. Acesta a declarat că a decis să rămână la formația de pe strada Butucului după o discuție cu patronul clubului, Nicolae Ciornîi.

23 aprilie, 11:2160
Turneu internațional de polo la Focşani

Consiliul Judeţean Vrancea organizează în perioada 23-27 aprilie, evenimentul ”Vrancea County Water Polo Tournament”, care va avea loc la Bazinul de înot didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, Focşani.

23 aprilie, 08:3060
19 septembrie, 09:231057

Cupa de Fotbal Hospice Angelus 2017

Fundaţia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova organizează cea de-a VII-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal HOSPICE- un turneu de mini fotbal care va avea loc în data de 30 septembrie, ora 8.00 la Clubul Sportiv Central ”Dinamo”.


Amatorii de fotbal sunt invitati să formeze una sau mai multe echipe și să participe la acest eveniment susţinând astfel cauza HOSPICE. Echipele vor fi formate din maxim 10 jucători. Companiile sau organizațiile care vor să participe la competiţie sunt invitate să facă o donaţie de 2000MDL/echipă.

Fondurile acumulate în urma turneului vor fi direcționate către asigurarea serviciilor profesionale de îngrijire medicală, asistență socială și psiho-emoțională pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijiri paliative gratuite oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat, cu un pronostic limitat de viaţă. În 2016, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare