Echipa EFES și-a întărit puterile înainte de Maratonul din Chișinău

Joi, 20 septembrie, în parcul pitoresc Valea Morilor a avut loc un antrenament de pregătire pentru cea de-a patra ediție a „Maratonului Internațional Chișinău 2018”. Echipa EFES, care va participa la maraton, și-a testat puterile și a primit sfaturi din partea antrenorului Sporter - Natalia Zbîrnea, cu privire la tehnica corectă de alergare pe distanțe lungi.

21 septembrie, 14:36120
Naomi Osaka, în semifinalele turneului WTA de la Tokyo

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, învingătoare luna aceasta în ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, s-a calificat vineri în semifinalele turneului WTA de la Tokyo, dotat cu premii în valoare de 799.000 dolari.

21 septembrie, 13:2990
Agenţia canadiană antidoping cere o reformă a AMA

Centrul canadian pentru etică în sport (CCES), însărcinat cu lupta împotriva dopajului în Canada, a reacţionat după suspendarea sancţiunilor împotriva Rusiei, solicitând o reformă a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA), informează AFP.

21 septembrie, 08:3170
19 septembrie, 09:23869

Cupa de Fotbal Hospice Angelus 2017

Fundaţia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova organizează cea de-a VII-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal HOSPICE- un turneu de mini fotbal care va avea loc în data de 30 septembrie, ora 8.00 la Clubul Sportiv Central ”Dinamo”.


Amatorii de fotbal sunt invitati să formeze una sau mai multe echipe și să participe la acest eveniment susţinând astfel cauza HOSPICE. Echipele vor fi formate din maxim 10 jucători. Companiile sau organizațiile care vor să participe la competiţie sunt invitate să facă o donaţie de 2000MDL/echipă.

Fondurile acumulate în urma turneului vor fi direcționate către asigurarea serviciilor profesionale de îngrijire medicală, asistență socială și psiho-emoțională pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijiri paliative gratuite oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat, cu un pronostic limitat de viaţă. În 2016, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare