loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
19 iunie, 14:33162

Cutremur în Spania! Ibericii anunță că Luis Enrique își dă demisia

Luis Enrique nu va rămâne pe banca Spaniei. Antrenorul în vârstă de 49 de ani îşi va anunţa demisia în cadrul unei conferinţe de presă extraordinare care a fost anunţată de Federaţia Spaniolă pentru astăzi, de la ora 17:00.

Fostul antrenor al Barcelonei nu a putut sta pe banca "Furiei Roja" în ultimele trei meciuri, din cauza unor probleme de familie. Acesta este şi motivul despărţirii dintre Enrique şi naţionala Spaniei.

Luis Enrique este neînvins ca selecţioner al Spaniei: a câştigat cinci meciuri şi a remizat de două ori.

Luis Enrique a stat pe banca Spaniei doar un meci în preliminariile Euro 2020

Enrique a stat pe bancă în preliminariile Euro 2020 doar în prima partidă, 2-1 cu Norvegia. Rolul de selecţioner a fost preluat pentru următoarele trei jocuri, victoriile cu Malta (2-0), Feroe (4-1) şi Suedia (3-0), de secundul Roberto Moreno.

Spania are maximum de puncte, 12, în grupa F a preliminariilor Euro 2020. România şi Suedia au câte şapte puncte, Norvegia cinci, Malta trei şi Feroe zero puncte.

România va înfrunta Spania pe 5 septembrie, pe Arena Naţională, şi 18 noiembrie, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare