loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
21 mai, 10:48316

Detalii incredibile din vestiarul lui PSG: Mbappe a fost la un pas de Real Madrid

Fostul antrenor al francezilor de la Paris Saint Germain, Unai Emery a dezvăluit în cadrul emisiunii El Larguero că starul Kylian Mbappe a vrut să plece la Real Madrid.

”Cu ochii închişi, voia să plece la Real Madrid. Era decis să o facă” a mărturisit Unai Emery în cadrul emisiunii El Larguero. ”Am vorbit cu tatăl său pentru a-l convinge pe Mbappe să vină la PSG. Voia să plece la Real Madrid, ba chiar a avut şi posibilitatea să meargă la Barcelona. S-ar fi dus cu ochii închişi la Madrid, dar am reuşit să-l convingem că proiectul PSG îl avantajează. A intervenit şi clubul, mai ales din punct de vedere economic” a explicat Unai Emery, fost antrenor al lui Kylian la Paris Saint Germain.

Mbappe e fără îndoială cel mai dorit jucător din lume, însă granzii Real Madrid sau Barcelona nu credeau că acesta poate fi transferat de la PSG atât de rapid, după ce campioana Franţei plătise 180 de milioane de euro în schimbul său. Lucrurile s-au schimbat în urmă cu câteva ore, când Mbappe a făcut nişte declaraţii cel puţin ciudate.

"Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!", a spus Mbappe. Iar tânărul atacant nu a lăsat loc de interpretări, fiind întrebat despre această declaraţie şi după ce a coborât de pe scenă: "Am spus ce aveam de spus! Când eşti în asemenea situaţii ai ocazia să transmiţi mesaje! Iar eu l-am transmis pe al meu. Dacă vorbesc mai mult, va fi prea mult şi nu acesta e mesajul pe care vreau să-l transmit!", a mai spus Mbappe.

PSG a reacţionat luni printr-un comunicat de presă: ”De-a lungul celor doi ani s-a creat o legătură strânsă între PSG şi Kylian Mbappe. Iar această poveste va continua în sezonul următor, cu dorinţa comună de a scrie istorie pe plan european, în an aniversar, la 50 de ani de la fondarea clubului. Un moment extrem de aşteptat, în care ne putem reuni cu toţii pentru a scrie o nouă pagină extraordinară în istoria clubului, fiecare jucându-şi rolul în echipă", se arată în comunicatul clubului PSG.

sursa jurnal.md
0
Noutați asemănătoare