TVR MOLDOVA - partenerul media al cursei „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este portalul de știri TVR MOLDOVA. Cursa va avea loc pe 26 mai și se va desfășura de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

18 mai, 11:19160
Roger Federer sare în apărarea lui Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a șocat din nou lumea tenisului. După ce a făcut la Roma, australianul a fost amendat. Acesta a părăsit terenul după ce s-a certat cu un suporter și a fost sancționat de arbitru. Kyrgios a aruncat cu un scaun în teren, după care a plecat la vestiare. Roger Federer consideră că o amendă este suficientă pentru jucătorul de 24 de ani.

17 mai, 13:00220
Un nou premiu pentru Messi

Lionel Messi a mai primit un premiu, dar de această dată unul care nu recompensează performanțele sportive. Starul Barcelonei a primit "Creu de Sant Jordi" (crucea Sfântului Gheorghe), una dintre cele mai mari distincții civile acordate de provincia Catalunya, depășită doar de Medalia de aur a "Generalitat de Catalunya".

17 mai, 10:41240
23 aprilie, 13:4357

După Frenkie De Jong, Barcelona dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

FC Barcelona şi-ar putea mări lotul în această vară cu un mijlocaş de 18 ani. Ludovit Reis, jucătorul olandez al echipei Groningen, este dorit de gruparea catalană care a început demersurile pentru a-l transfera pe puştiul din Eredivisie.

Directorul executiv al clubului Groningen, Hans Nijland, a confirmat interesul formaţiei blaugrana: "Ne gândim serios că va merge la Barcelona începând cu sezonul următor". Oficialul a precizat că o delegaţie a Barcelonei a mers în Olanda să discute despre mutarea mijlocaşului şi va urma "o a doua negociere".

În presa din Olanda s-a vehiculat că transferul s-ar face în schimbul a şase milioane de euro, sumă care nu a fost confirmată de Hans Nijland, care ar fi declarat că: "vom încerca să scoatem maximum posibil pe el (n.red. - Ludovit Reis)".

În plus, oficialul lui Groningen a precizat că mijlocaşul a fost informat că ar putea ajunge lângă Messi&Co., însă, iniţial, va merge la Barcelona B, ca mai apoi să facă pasul spre echipa mare.

Ludovit Reis a evoluat în 27 partide în acest sezon pentru Groningen şi a marcat un singur gol.

sursa Prosport.ro
0
Noutați asemănătoare