loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014810
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
23 aprilie, 13:43457

După Frenkie De Jong, Barcelona dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

FC Barcelona şi-ar putea mări lotul în această vară cu un mijlocaş de 18 ani. Ludovit Reis, jucătorul olandez al echipei Groningen, este dorit de gruparea catalană care a început demersurile pentru a-l transfera pe puştiul din Eredivisie.

Directorul executiv al clubului Groningen, Hans Nijland, a confirmat interesul formaţiei blaugrana: "Ne gândim serios că va merge la Barcelona începând cu sezonul următor". Oficialul a precizat că o delegaţie a Barcelonei a mers în Olanda să discute despre mutarea mijlocaşului şi va urma "o a doua negociere".

În presa din Olanda s-a vehiculat că transferul s-ar face în schimbul a şase milioane de euro, sumă care nu a fost confirmată de Hans Nijland, care ar fi declarat că: "vom încerca să scoatem maximum posibil pe el (n.red. - Ludovit Reis)".

În plus, oficialul lui Groningen a precizat că mijlocaşul a fost informat că ar putea ajunge lângă Messi&Co., însă, iniţial, va merge la Barcelona B, ca mai apoi să facă pasul spre echipa mare.

Ludovit Reis a evoluat în 27 partide în acest sezon pentru Groningen şi a marcat un singur gol.

sursa Prosport.ro
0
Noutați asemănătoare