loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018830
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005960
15 aprilie, 06:35752

Echipa Speranța Nisporeni a urcat pe locul trei în clasament

Echipa Speranța Nisporeni a acces pe locul trei în clasamentul campionatului național de fotbal după victoria repurtată în etapa a cincea a turneului, relatează MOLDPRES.

Ea a învins-o, în deplasare, cu scorul 3-0, pe Dinamo-Auto Tiraspol. Golurile au fost marcate de Iurcu (17), Chelari (41), Ambassa (82).

”Am jucat strict conform planului elaborat. Am blocat punctele forte ale adversarei și am presat pe aspectele ei vulnerabile. Rezultatul înregistrat este logic. Echipa este în urcuș”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Speranța, Cristian Efros.

”Echipa a evoluat cu trei jucători experimentați. Restul sunt relativ tineri. Parcă ar fi trebuit să fie un lot omogen, dar n-a fost să fie. Să vedem unde o să ajungem, până la urmă”, a opinat antrenorul formației Dinamo-Auto, Igor Dobrovolschi.

În celelalte partide ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Sfântul Gheorghe Suruceni – Sheriff Tiraspol 0-3, Milsami Orhei – Zimbru Chișinău 3-0, Petrocub Hâncești – Codru Lozova 1-1.

Clasamentul campionatului are următoarea configurație: 1. Milsami – 12 puncte, 2. Sheriff – 12 p., 3. Speranța – 10 p., 4. Sfântul Gheorghe – 8 p., 5. Dinamo-Auto – 7 p., 6. Petrocub – 5 p., 7. Codru – 1 p., 8. Zimbru – 1 p.

Meciurile etapei a șasea sunt programate pentru 20-21 aprilie.

sursa moldpres.md
0
Noutați asemănătoare