loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
19 iunie, 08:19161

Echipele SUA şi Panama au debutat cu dreptul la Gold Cup 2019

Selecţionata Statelor Unite, campioana en titre, şi reprezentativa Panama au câştigat meciurile de debut la turneul de fotbal Gold Cup 2019, rezervat echipelor din zona CONCACAF şi găzduit anul acesta de SUA, Costa Rica şi Jamaica.

Selecţionata SUA a surclasat debutanta Guyana cu 4-0, pe Allianz Field din Saint Paul (Minnesota), în Grupa D, prin golurile marcate de Paul Arriola (28), Tyler Boyd (51, 81) şi Gyasi Zardes (55). Primul gol al lui Boyd a fost cel cu numărul 1.000 din istoria naţionalei americane, potrivit AFP.

Echipa antrenată de Gregg Berhalter, care venea după eşecuri cu Jamaica şi Venezuela, în pregătirile pentru turneul final, nu a avut nicio problemă cu modesta Guyana, ocupanta locului 177 în clasamentul FIFA.

În celălalt meci al grupei, tot la St Paul, Panama a dispus cu 2-0 de Trinidad-Tobago, prin golurile marcate de Armando Cooper (53), fost jucător la Oţelul Galaţi şi Dinamo, şi Egdar Barcenas (68).

Sâmbătă vor avea loc următoarele meciuri din grupă, Guyana - Panama şi SUA - Trinidad-Tobago, la Cleveland.

Pentru americani va fi primul meci contra reprezentativei din Trinidad-Tobago, după victoria acesteia din octombrie 2017, care a dus la ratarea calificării Team USA la Cupa Mondială 2018 din Rusia.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare