Reguli de circulație în siguranță în coloana de bicicliști

Week-end-ul acesta, capitala noastră va găzdui cea mai grandioasă cursă anuală de ciclism - „Chișinău Criterium 2019”. În cadrul evenimentului sportiv se va desfășura cursa distractivă în masă „VELO FUN by Skoda”, care va trece pe străzile principale ale capitalei și la care vor participa mii de amatori de ciclism.

24 mai, 12:1890
Linella oferă doza de energie necesară la „Chișinău Criterium”

Rețeaua de magazine Linella promovează activ acțiunile care susțin mișcarea în aer liber și stilul de viață sănătos, astfel, în cadrul cursei urbane de ciclism – „Chișinău Criterium 2019”, Linella va pune la dispoziția tuturor cicliștilor doza de energie și vitalitate de care au nevoie, oferindu-le fructe proaspete și glucoză, pe parcursul și la finalul cursei.

24 mai, 12:0950
Gerard Pique a vorbit despre "coșmarul" de pe Anfield

Barcelona a trăit un coșmar și în această ediție a Ligii Campionilor. Catalanii au fost eliminați dramatic în semifinalele UEFA Champions League. Barcelona a câștigat prima manșă cu Liverpool, cu scorul de 3-0 și nimic nu părea că îi poate bara lui Messi drumul spre o nouă finală a Ligii Campionilor.

24 mai, 12:0150
Dan Olaru vorbește despre tirul cu arcul

Echipa #diez lansează un nou proiect. În cadrul proiectului #Sportul meu există, invitații vor vorbi despre sportul pe care îl practică și cum au reușit aceștia să ajungă la succesul pe care îl au.

24 mai, 10:18100
Cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium 2019” va începe mâine

Pe 25 mai va avea loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv va dura două zile: sâmbătă se va desfășura competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY)”.

24 mai, 07:29230
23 aprilie, 08:0663

Edinson Cavani a vorbit despre viitorul său: PSG vrea să-l vândă în vară

Paris St. Germain a devenit pentru a opta oară campioana Franţei şi aproape toată lumea se gândeşte deja la următorul sezon. Unul în care în lotul parizienilor e posibil să nu se mai afle Edinson Cavani.

Atacantul uruguayan se numără printre jucătorii pe care PSG e dispusă să-i vândă în această vară, dar jucătorul nu a luat încă vreo decizie legată de viitorul său.

"Am un contract aici, mai am un an din contract, sunt bine, sunt liniştit şi sunt foarte mulţumit de echipă şi de fani. Sunt fericit în acest oraş, dar în fotbal nu se ştie niciodată", a declarat Cavani, la finalul partidei cu AS Monaco (3-1), care a consfinţit câştigarea campionatului.

În vârstă de 32 de ani, "El Matador" a avut parte de un sezon dificil, marcat în special de accidentări. De altfel, contra monegascilor a revenit pe teren după mai mult de două luni. Cu toate acestea, are 17 goluri în Ligue 1, în doar 17 apariţii.

Paris St. Germain a alcătuit deja lista jucătorilor la care e gata să renunţe din sezonul viitor. Le Parisien susţine că liderul din Ligue 1 vrea să se despartă de cinci fotbalişti la finalul sezonului.

Cele mai surprinzătoare nume aflate pe listă sunt cele ale lui Edinson Cavani şi Angel Di Maria. PSG nu le va forţa plecarea, însă e gata să dea curs unor oferte consistente pentru cei doi.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare