loading...

20 iunie, 05:5494

Experții au apreciat cu prudență șansele echipelor moldovenești în turneele europene

Experții au evaluat cu precauție șansele echipelor moldovenești de fotbal în Liga Campionilor și Liga Europa după tragerea la sorți, care a avut loc ieri la Nyon (Elveția), relatează MOLDPRES.

”Saburtalo este campioana Georgiei și prin asta totul este spus”, a declarat antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic. ”Ne vom strădui să jucăm organizat, disciplinat. Ei speculează de minune orice eroare comisă de apărare”, a spus fundașul central al echipei moldovene, Veaceslav Posmac.

Meciul tur Sheriff – Saburtalo din runda preliminară a Ligii Campionilor va avea loc pe 23 sau 24 iulie. Returul este programat pe 30-31 iulie.

”Au în lot 11 jucători spanioli, iar antrenorul-șef este, de asemenea, spaniol. Este un club cu bogate tradiții”, a opinat antrenorul echipei Petocub Hâncești, Lilian Popescu despre viitoarea parteneră de întrecere în Liga Europa, AEK Larnaka (Cipru).

Președintele clubului Speranța Nisporeni, Petru Efros, a spus că nu va fi ușor în meciurile cu Neftchi Baku (Azerbaidjan). ”În Liga Europa toate partidele sunt dificile”, a remarcat el. În schimb, fostul jucător al formației Milsami Orhei, Cristian Bud, a fost categoric. ”Milsami nu-i ceea ce a fost cândva. FCSB va învinge fără dificultăți”, a declarat el.

Partidele din Liga Europa FCSB București – Milsami, AEK Larnaka – Petrocub și Neftchi Baku – Speranța sunt programate pentru 11 și 18 iulie.

sursa moldpres.md
0
Noutați asemănătoare