loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551240
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471210
24 aprilie, 06:40257

FC Banats cu Ilie Damașcan în lot a fost suspendat cu scandal din Cupa Armeniei

Scandalos s-a încheiat meciul, care nu a apucat să se înceapă, din semifinala Cupei Armeniei dintre FC Banants, pentru care evoluează Ilie Damașcan și FC Lori, unde joacă Arteom Haceaturov și Alexandru Osipov.

Echipele și-au făcut apariția în teren, după care patronul echipei Banants, Dzhevan Cheloyants, i-a interzis echipei sale să demareze partida, deoarece nu agreează arbitrul principal al meciului Gevorg Egoian. Apoi, a felicitat echipa Lori cu accederea în finala Cupei.

Anterior, Banants a depus plângere la adresa acestui arbitru după meciul etapei a 24-a din campionat, contra echipei Pyunik.

Merită de remarcat că meciul tur din semifinala Cupei dintre Lori și Banants s-a încheiat indecis, scor 0:0.

sursa moldfootball.com
0
Noutați asemănătoare