loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
24 aprilie, 06:40450

FC Banats cu Ilie Damașcan în lot a fost suspendat cu scandal din Cupa Armeniei

Scandalos s-a încheiat meciul, care nu a apucat să se înceapă, din semifinala Cupei Armeniei dintre FC Banants, pentru care evoluează Ilie Damașcan și FC Lori, unde joacă Arteom Haceaturov și Alexandru Osipov.

Echipele și-au făcut apariția în teren, după care patronul echipei Banants, Dzhevan Cheloyants, i-a interzis echipei sale să demareze partida, deoarece nu agreează arbitrul principal al meciului Gevorg Egoian. Apoi, a felicitat echipa Lori cu accederea în finala Cupei.

Anterior, Banants a depus plângere la adresa acestui arbitru după meciul etapei a 24-a din campionat, contra echipei Pyunik.

Merită de remarcat că meciul tur din semifinala Cupei dintre Lori și Banants s-a încheiat indecis, scor 0:0.

sursa moldfootball.com
0
Noutați asemănătoare