loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:556670
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:0019080
8 февраля, 15:31476

FC Liverpool a înregistrat un profit record pentru anul financiar 2017/2018

FC Liverpool a raportat un profit brut record de 125 milioane lire sterline în anul financiar care s-a încheiat pe 31 mai 2018, datorat calificării în finala Ligii Campionilor la fotbal şi a vânzării brazilianului Philippe Coutinho la FC Barcelona, relatează Reuters.

Profitul lui Liverpool a crescut cu peste 300% faţă de cel din anul financiar anterior (40 milioane lire sterline) şi a eclipsat profitul înregistrat de Leicester (92,5 milioane lire sterline), din sezonul 2016/2017, în care a câştigat Premier League. Profitul net al ''cormoranilor'' s-a cifrat la 106 milioane lire sterline.

Calificarea în finala Ligii Campionilor, care a adus circa 72 milioane lire sterline, şi vânzarea lui Coutinho pentru 142 milioane lire sterline au fost decisive pentru acest profit record.

Veniturile lui Liverpool au crescut cu 90 milioane lire sterline până la 455 milioane, datorită drepturilor de televizare, reţetelor de la meciuri şi activităţilor comerciale. Clubul a reinvestit 190 milioane lire sterline în întărirea echipei conduse de Jurgen Klopp, care vânează în acest sezon primul titlu după o aşteptare de 29 ani.

Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Dominic Solanke şi Alex Oxlade-Chamberlain s-au alăturat ''coromoranilor'' în perioada raportată.

источник Agerpres.ro
0
Похожие новости