loading...

23 august, 06:29841

Federația Moldovenească de Fotbal lansează campania „Susține echipa Țării”

Federația Moldovenească de Fotbal a lansat joi, 22 august, campania „Susține echipa Țării”. Campania presupune popularizarea fotbalului în rândurile cetățenilor. În cadrul campaniei vor fi organizate mai multe evenimente dedicate suporterilor.

„Nu contează dacă suntem tineri sau bătrâni, nu contează limba în care vorbim, suntem de la sat sau oraș, ce profesie avem, suntem cu studii sau fără… Noi, Federația Moldovenească de Fotbal credem într-o idee națională exprimată prin fotbal – credem în Echipa Țării, care poate să unească cetățenii în jurul unui sport. Pe teren și în tribune. Echipa Țării nu este formată doar din jucători, antrenori și staff-ul tehnic, ea reprezintă susținerea și unitatea a zeci de mii de oameni, care într-o voce își exprimă suportul, care sunt alături în momente grele și se bucură atunci când sunt rezultate. Federația Moldovei de Fotbal lansează astăzi, campania „Susține Echipa Țării”. Îndemnăm suporterii să povestească prietenilor despre echipa țării, fă rost de bilete și abonamente, vină la meciuri cu prietenii, familia și colegii, distribuie pe rețelele de socializare despre meciurile naționalei”, a declarat Adrian Ixari în cadrul conferinței.

FMF_2000x762

„În cadrul campaniei „Susține echipa Țării” vor fi organizate mai multe concursuri și activități pe stadion pentru suporterii echipei. Pe parcursul campaniei vor fi distribuite în mediul online istoriile oamenilor care fac parte din această campanie”, a menționat Serghei Barcari reprezentant FMF.

Reprezentativa noastră va juca trei meciuri din cele șase preconizate pentru această toamnă pe stadionul Zimbru. Astfel, FMF va pune la  dispoziția fanilor abonamente la toate cel trei meciuri. Abonamentele vor fi puse în vânzare începând cu data de 27 august, pe siteul itiket.md.

Vezi mai jos care sunt prețurile abonamentelor:

Categoria A: 250 lei
Categoria B: 450 lei
Categoria C: 1000 lei.

Meciurile care urmează să fie jucate în această toamnă de naționala Moldovei de fotbal:

# 7 septembrie: Islanda – Moldova (19.00), Franța – Albania, Turcia – Andorra (21.45)
# 10 septembrie: Albania – Islanda, Franța – Andorra, Moldova – Turcia (21.45)
# 11 octombrie: Andorra – Moldova, Islanda – Franța, Turcia – Albania (21.45)
# 14 octombrie: Franța – Turcia, Islanda – Andorra, Moldova – Albania (21.45)
# 14 noiembrie: Turcia – Islanda (19.00), Albania – Andorra, Franța – Moldova (21.45)
# 17 noiembrie: Albania – Franța, Andorra – Turcia, Moldova – Islanda (21.45)

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare