loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
astăzisăptămânălunăan
21 mai, 12:35280

Finala Cupei Moldovei va fi deservită de o brigadă de arbitri din România

Finala Cupei Moldovei Orange dintre Sheriff Tiraspol și Sfîntul Gheorghe Suruceni va fi deservită de o brigadă de arbitri FIFA din România.

La centru va arbitra István Kovacs, asistat de Vasile Florin Marinescu și Mihai-Ovidiu Artene.

Al 4-lea oficial va fi Alexandru Tean. Observator de arbitri va fi Veaceslav Cebotari, iar delegat Sergiu Lisnic (tustrei din Moldova).

Vă reamintim că finala se va disputa pe 22 mai, cu începere de la ora 20.30 la stadionul Zimbru.

sursa moldfootball.com
0

loading...

Noutați asemănătoare