loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
21 mai, 13:18317

Florentino Perez a câştigat lupta cu Barca

Jurnalistul Jaime Astrain a anunţat în cadrul emisiunii El Chiringuito transferul lui Christian Eriksen la Real Madrid.

”Transferul lui Christian Eriksen de la Tottenham la Real Madrid este perfectat. Anunţul oficial se va face după finala UEFA Champions League din acest an” a anunţat Jaime Astrain, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Danezul Eriksen este piesa lipsă din puzzle-ul de la mijlocul terenului pentru Zinedine Zidane. Chiar dacă toate ”drumurile” presei spaniole conduceau către Paul Pogba, Zidane ar fi acceptat să-l transfere pe Eriksen, un jucător mai accesibil decât internaţionalul francez şi cu prestaţii mult mai consistente în ultimii ani.

Christian Eriksen a fost dorit cu insistenţă vara trecută şi de FC Barcelona, dar în cele din urmă, Tottenham nu a dorit să se despartă de el. Danezul ar putea fi al patrulea transfer important realizat de Florentino Perez pentru sezonul viitor.

Real Madrid l-a anunţat deja oficial pe Eder Militao de la FC Porto, în timp ce Eden Hazard şi Luka Jovic au şi ei şanse mari să joace pe Santiago Bernabeu din sezonul viitor.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare