loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
21 mai, 13:18128

Florentino Perez a câştigat lupta cu Barca

Jurnalistul Jaime Astrain a anunţat în cadrul emisiunii El Chiringuito transferul lui Christian Eriksen la Real Madrid.

”Transferul lui Christian Eriksen de la Tottenham la Real Madrid este perfectat. Anunţul oficial se va face după finala UEFA Champions League din acest an” a anunţat Jaime Astrain, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Danezul Eriksen este piesa lipsă din puzzle-ul de la mijlocul terenului pentru Zinedine Zidane. Chiar dacă toate ”drumurile” presei spaniole conduceau către Paul Pogba, Zidane ar fi acceptat să-l transfere pe Eriksen, un jucător mai accesibil decât internaţionalul francez şi cu prestaţii mult mai consistente în ultimii ani.

Christian Eriksen a fost dorit cu insistenţă vara trecută şi de FC Barcelona, dar în cele din urmă, Tottenham nu a dorit să se despartă de el. Danezul ar putea fi al patrulea transfer important realizat de Florentino Perez pentru sezonul viitor.

Real Madrid l-a anunţat deja oficial pe Eder Militao de la FC Porto, în timp ce Eden Hazard şi Luka Jovic au şi ei şanse mari să joace pe Santiago Bernabeu din sezonul viitor.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare