loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
21 mai, 11:25329

Guardiola va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

S-au terminat mai toate campionatele tari şi începe perioada transferurilor. Se sare cu oferte de milioane de euro atât pentru jucători cât şi pentru antrenori. Cu ceea ce i se propune, Guardiola ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

Manchester City a făcut tripla în Anglia în acest sezon, campionat, Cupa Angliei, Cupa Ligii şi chiar dacă s-a ratat şi în acest an Liga Campionilor, şefii de la City au în continuare încredere totală în spaniol, dar nu numai atât. Le e frică să nu-l piardă, pentru că deja s-a vorbit de posibile viitoare destinaţii şi, scrie presa engleză, i se pregăteşte un nou contract, astronomic.

115 de milioane de euro în cinci ar fi proprunerea astronomică de prelungire a contractului pentru Pep Guardiola. Aşadar, peste 20 de milioane pe an ar fi suma cu care ibericul ar urma să conducă detaşat în clasamentul celor mai bine plătiţi antrenori din lume.

Despre Juventus s-a vorbit că l-ar dori, după ce s-a anunţat plecarea lui Massimiliano Allegri. Guardiola a ţinut însă să nege plecarea în Italia.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare