loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53190
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380
21 mai, 11:25109

Guardiola va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

S-au terminat mai toate campionatele tari şi începe perioada transferurilor. Se sare cu oferte de milioane de euro atât pentru jucători cât şi pentru antrenori. Cu ceea ce i se propune, Guardiola ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

Manchester City a făcut tripla în Anglia în acest sezon, campionat, Cupa Angliei, Cupa Ligii şi chiar dacă s-a ratat şi în acest an Liga Campionilor, şefii de la City au în continuare încredere totală în spaniol, dar nu numai atât. Le e frică să nu-l piardă, pentru că deja s-a vorbit de posibile viitoare destinaţii şi, scrie presa engleză, i se pregăteşte un nou contract, astronomic.

115 de milioane de euro în cinci ar fi proprunerea astronomică de prelungire a contractului pentru Pep Guardiola. Aşadar, peste 20 de milioane pe an ar fi suma cu care ibericul ar urma să conducă detaşat în clasamentul celor mai bine plătiţi antrenori din lume.

Despre Juventus s-a vorbit că l-ar dori, după ce s-a anunţat plecarea lui Massimiliano Allegri. Guardiola a ţinut însă să nege plecarea în Italia.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare