loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:58800
Aquarelle FM susține cel de-al cincilea „Maraton Chișinău”!

Postul de radio Aquarelle FM va evolua în calitate de partener media al celei mai grandioase curse de alergare din țară – cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

16 septembrie, 06:532080
26 iulie, 09:48398

Impresionant! Virgiliu Postolachi, Arnold de Moldova

Virgiliu Postolachi a semnat cu Lille în urmă cu câteva zile și și-a impresionat deja noii colegi prin fizicul său. Atacantul de 19 ani, din Republica Moldova, este obsedat de sala de forță și poate fi supranumit ”Arnold de Moldova”.

Postolachi a publicat o fotografie pe contul său de instagram în care apare alături de câțiva dintre colegii săi după un antrenament la sala. Din poză se vede clar diferența de fizic dintre el și colegii săi. ”Lucrând din greu cu băieții mei”, a fost mesajul postat de Postolachi.

Fotbalistul născut în Republica Moldova, la Edineţ, a semnat un contract pe patru ani cu Lille, care l-a prezentat deja pe site-ul oficial. Postolachi a ajuns în Franţa încă de la vârsta de doi ani, iar în 2013 s-a alăturat Academiei lui PSG.

sursa jurnal.md
0
Noutați asemănătoare