loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
4 iunie, 12:15154

Jurgen Klopp i-a răspuns lui Franz Beckenbauer, care şi-l doreşte la Bayern Munchen

Jurgen Klopp nu exclude posibilitatea de a o antrena într-o zi pe Bayern Munchen, după ce preşedintele clubului bavarez, Franz Beckenbauer, a dezvăluit că managerul luiLiverpool ar fi persoana ideală pentru campioana Germaniei.

Klopp susţine însă că mutarea nu se poate face în această vară, deoarece mai are contract cu gruparea de pe Anfield până în 2022.

''Îmi place Franz şi el mă place. Dar am un contract pe termen lung cu Liverpool. E mult mai bine decât dacă ar fi spus că Jurgen Klopp nu este bun. În plus, Bayern şi Borussia Dortmund au antrenori buni. Ce se va întâmpla peste cinci ani sau mai mult, nu ştiu. Poate că atunci vor fi alţi antrenori în peisaj'', a declarat Klopp pentru Bild. Antrenorul german s-a declarat încântat că ''Franz a spus aşa ceva''.

Franz Beckenbauer l-a lăudat pe Jurgen Klopp după triumful lui Liverpool din Liga Campionilor

După succesul lui Liverpool din Liga Campionilor, Beckenbauer a declarat luni că îşi doreşte ca Jurgen Klopp să vină într-o zi la Munchen: ''Ar fi o potrivire bună. Pentru mine, el este unul dintre cei mai buni antrenori din lume''.

Liverpool a cucerit Liga Campionilor după ce a învins-o cu 2-0 pe Tottenham în finala de sâmbătă, de la Madrid. "Cormoranii" au încheiat pe locul 2 sezonul din Premier League, deşi au adunat 97  de puncte: au fost depăşiţi cu un punct de Manchester City.

Jurgen Klopp le-a mai pregătit pe Mainz şi Borussia Dortmund şi a mai cucerit două titluri, Cupa şi două Supercupe ale Germaniei alături de Dortmund, înainte de a ajunge la Liverpool în 2015. Liga Campionilor este primul trofeu pentru Klopp alături de trupa de pe Anfield.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare