loading...

#diez se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter

9 decembrie, 11:49500
Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12880
4 iunie, 12:15195

Jurgen Klopp i-a răspuns lui Franz Beckenbauer, care şi-l doreşte la Bayern Munchen

Jurgen Klopp nu exclude posibilitatea de a o antrena într-o zi pe Bayern Munchen, după ce preşedintele clubului bavarez, Franz Beckenbauer, a dezvăluit că managerul luiLiverpool ar fi persoana ideală pentru campioana Germaniei.

Klopp susţine însă că mutarea nu se poate face în această vară, deoarece mai are contract cu gruparea de pe Anfield până în 2022.

''Îmi place Franz şi el mă place. Dar am un contract pe termen lung cu Liverpool. E mult mai bine decât dacă ar fi spus că Jurgen Klopp nu este bun. În plus, Bayern şi Borussia Dortmund au antrenori buni. Ce se va întâmpla peste cinci ani sau mai mult, nu ştiu. Poate că atunci vor fi alţi antrenori în peisaj'', a declarat Klopp pentru Bild. Antrenorul german s-a declarat încântat că ''Franz a spus aşa ceva''.

Franz Beckenbauer l-a lăudat pe Jurgen Klopp după triumful lui Liverpool din Liga Campionilor

După succesul lui Liverpool din Liga Campionilor, Beckenbauer a declarat luni că îşi doreşte ca Jurgen Klopp să vină într-o zi la Munchen: ''Ar fi o potrivire bună. Pentru mine, el este unul dintre cei mai buni antrenori din lume''.

Liverpool a cucerit Liga Campionilor după ce a învins-o cu 2-0 pe Tottenham în finala de sâmbătă, de la Madrid. "Cormoranii" au încheiat pe locul 2 sezonul din Premier League, deşi au adunat 97  de puncte: au fost depăşiţi cu un punct de Manchester City.

Jurgen Klopp le-a mai pregătit pe Mainz şi Borussia Dortmund şi a mai cucerit două titluri, Cupa şi două Supercupe ale Germaniei alături de Dortmund, înainte de a ajunge la Liverpool în 2015. Liga Campionilor este primul trofeu pentru Klopp alături de trupa de pe Anfield.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare