loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556200
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018390
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005650
4 iunie, 12:15330

Jurgen Klopp i-a răspuns lui Franz Beckenbauer, care şi-l doreşte la Bayern Munchen

Jurgen Klopp nu exclude posibilitatea de a o antrena într-o zi pe Bayern Munchen, după ce preşedintele clubului bavarez, Franz Beckenbauer, a dezvăluit că managerul luiLiverpool ar fi persoana ideală pentru campioana Germaniei.

Klopp susţine însă că mutarea nu se poate face în această vară, deoarece mai are contract cu gruparea de pe Anfield până în 2022.

''Îmi place Franz şi el mă place. Dar am un contract pe termen lung cu Liverpool. E mult mai bine decât dacă ar fi spus că Jurgen Klopp nu este bun. În plus, Bayern şi Borussia Dortmund au antrenori buni. Ce se va întâmpla peste cinci ani sau mai mult, nu ştiu. Poate că atunci vor fi alţi antrenori în peisaj'', a declarat Klopp pentru Bild. Antrenorul german s-a declarat încântat că ''Franz a spus aşa ceva''.

Franz Beckenbauer l-a lăudat pe Jurgen Klopp după triumful lui Liverpool din Liga Campionilor

După succesul lui Liverpool din Liga Campionilor, Beckenbauer a declarat luni că îşi doreşte ca Jurgen Klopp să vină într-o zi la Munchen: ''Ar fi o potrivire bună. Pentru mine, el este unul dintre cei mai buni antrenori din lume''.

Liverpool a cucerit Liga Campionilor după ce a învins-o cu 2-0 pe Tottenham în finala de sâmbătă, de la Madrid. "Cormoranii" au încheiat pe locul 2 sezonul din Premier League, deşi au adunat 97  de puncte: au fost depăşiţi cu un punct de Manchester City.

Jurgen Klopp le-a mai pregătit pe Mainz şi Borussia Dortmund şi a mai cucerit două titluri, Cupa şi două Supercupe ale Germaniei alături de Dortmund, înainte de a ajunge la Liverpool în 2015. Liga Campionilor este primul trofeu pentru Klopp alături de trupa de pe Anfield.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare