loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005960
18 iulie, 08:37536

Juventus plătește 70 de milioane de euro pentru un fundaș de doar 19 ani

Fundaşul Matthijs de Ligt a ajuns, marţi seară, la Torino, şi urmează să semneze un contract pe cinci sezoane cu Juventus.

Jucătorul echipei Ajax Amsterdam, în vârstă de 19 ani, va efectua miercuri vizita medicală, urmând ca apoi să semneze contractul.

Dorit de FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, De Ligt va fi transferat pentru aproximativ 70 de milioane de euro.

Fundașul joacă de la 17 ani în tricoul echipei mari, perioadă în care a adunat, în campionat, 77 de meciuri și 8 goluri.

Pentru echipa națională a Olandei el a jucat în 17 meciuri, înscriind de 2 ori.

sursa cotidianul.md
0
Noutați asemănătoare