Calancea a câștigat Cupa României împreună cu Craiova

CS Universitatea Craiova s-a impus în fața lui AFC Hermannstadt, scor 2-0, și este noua deținătoare a Cupei României. Gustavo si Mitrita au marcat pentru victoria cu 2-0 din finala cu Hermannstadt, nou-promovata în Liga I!

28 мая, 07:3170
Eagles Fighting Championship: Un român a cucerit centura de campion

Bogdan Barbu, luptătorul român de arte marţiale mixte, a cucerit centura de campion al categoriei de greutate de până la 61 de kilograme la turneul "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Sportivul din Cluj-Napoca l-a învins prin strangulare în runda a cincea pe fostul campion, moldoveanul Mihai Sârbu, care a dominat mare parte a duelului.

28 мая, 07:21120
Un luptător de K1 reținut în dosarul crimei din fața unui club de noapte

Mihai Pârgaru, luptător de K1, anchetat în cazul crimei din fața unui club de noapte din capitală își va petrece următoarele 30 de zile în arest. Mandatul de arestare pe numele lui Pârgaru a fost aplicat de Judecătoria Chișinău, oficiul Râșcani. Informația a fost publicată de protv.md. Anterior, soția victimei, anunța că persoana reținută este Aurel Ignat, informație care nu s-a confirmat.

28 мая, 06:40393
5000 oameni au străbătut centrul Chișinăului pe biciclete la Velo Fun

Sâmbătă, 26 mai, a avut loc mult-așteptata cursă de ciclism în masă, Velo Fun by Skoda. În Piața Marii Adunări Naționale au venit peste 5 000 de amatori ai celui mai ecologic mod de transport pentru a străbate împreună străzile din centrul capitalei. Vă reamintim, cursa fusese preconizată pentru 13 mai, dar, din cauza ploii, a fost amânată.

26 мая, 11:37420
17 мая, 06:1067

Капитан Марселя первым прикоснулся к кубку ЛЕ и первым покинул поле

Димитри Пайет

Капитан Марселя Димитри Пайет, выходя на поле, в финале Лиги Европы прикоснулся к трофею турнира.  

Похоже, что подобный ритуал сыграл с футболистом злую шутку, так как Пайет на 31-й минуте игры лег на газон и попросил замену.

Капитан французского клуба со слезами на глазах покидал поле стадиона в Лионе. 

Напомним, Мадридский Атлетико, со счётом 0- 3, обыграл французский Марсель в финале Лиги Европы

источник isport.ua
0