Au fost anunțați cei trei finaliști pentru trofeul "Jucătorul anului"

UEFA Champions League a anunțat pe contul oficial de twitter care sunt cei trei finaliștii pentru premiul "Jucătorul anului", care va fi acordat în cadrul ceremoniei unde se vor stabili și grupele pentru ediția din acest an a celei mai tari competiții intercluburi din Europa. Marea surpriză este absența starului argentinian Lionel Messi.

20 august, 14:16140
Selecţie pentru juniorii moldoveni din străinătate

Antrenorul moldovean de fotbal Ivan Testemiţanu organizează, sub auspiciile Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, o acţiune de selecţie pentru viitoarea echipă naţională Under 15-16, destinată juniorilor moldoveni din străinătate, Marea Britanie în special, născuţi în anii 2003-2004.

20 august, 13:42130
Aguero a intrat în istoria Premier League

Manchester City a reușit scorul începutului de sezon în campionatele puternice ale Europei, iar argentinianul Sergio Aguero a fost eroul echipei lui Guardiola în victoria cetățenilor, 6-1 cu Huddersfield.

20 august, 11:49130
Chievo – Juventus 2-3. Final nebun la Verona

Juventus a avut emoții serioase la primul meci al noului sezon din Serie A, care a reprezentat și debutul oficial al lui Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei. 3-2 a fost scorul pentru "Bătrâna Doamnă", la capătul unui meci cu două întoarceri de scor.

20 august, 08:20230
17 mai, 06:10267

Капитан Марселя первым прикоснулся к кубку ЛЕ и первым покинул поле

Димитри Пайет

Капитан Марселя Димитри Пайет, выходя на поле, в финале Лиги Европы прикоснулся к трофею турнира.  

Похоже, что подобный ритуал сыграл с футболистом злую шутку, так как Пайет на 31-й минуте игры лег на газон и попросил замену.

Капитан французского клуба со слезами на глазах покидал поле стадиона в Лионе. 

Напомним, Мадридский Атлетико, со счётом 0- 3, обыграл французский Марсель в финале Лиги Европы

sursa isport.ua
0