loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:581330
21 mai, 13:16152

Legendarul Gabriel Omar Batistuta se întoarce

Gabriel Batistuta (50 de ani) este aproape de prima sa experienţă ca antrenor. Fostul mare atacant are şanse mari să pregătească o echipă galonată din Anglia, pe Middlesbrough. O sursă apropiată a argentinianului a dezvăluit că se află la un nivel de pregătire foarte bun, după ce a absolvit studiile de antrenor şi va face performanţe la fel de mari precum cele din cariera de fotbalist.

Batistuta este oficial al celor de la Colon din 2012, dar vrea să simtă din nou atmosfera de la nivelul terenului. Din sezonul următor va da curs ofertelor, dar pare decis să încline mai mult către cele din Anglia. ”Gabi a avut rezultate foarte bune ca jucător şi ca director tehnic. A discutat despre venirea în Anglia, pentru prima experienţă ca manger. Este decis să accepte o propunere bună pentru el din sezonul următor. Viitorul lui va fi unul grandios, pentru că a terminat cursurile anul trecut.

Cluburile din Anglia ar fi privilegiate să îl aibă”, a precizat o sursă celor de la Hartlepool Mail, pentru ca ulterior jurnaliştii britanici să afle că este vorba de Middlesbrough.

Fost mare golgheter al naţionalei lui Maradona şi Messi, Batistuta a cunoscut gloria la echipe de club precum Fiorentina, Roma şi Inter şi s-a retras din fotbal în 2006, după o ultimă experienţă în Qatar. Îşi trăieşte viaţa în oraşul natal, Santa Fe, unde a devenit secretar al clubului din localitate, Colon, şi are o firmă de construcţii. De curând, fostul mare atacant s-a confruntat cu mari probleme la genunchi şi a ajuns chiar în punctul în care, din cauza durerilor, le-a cerut medicilor să-i amputeze picioarele. A trecut, apoi, printr-un tratament care i-a mai ameliorat suferinţa, iar acum singura urmare a carierei în care şi-a solicitat la maximum genunchii şi articulaţiile e o mică deficienţă a mersului.

sursa Prosport.ro
0
Noutați asemănătoare