loading...

Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:002580
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:00980
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371160
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232300
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501540
Cum s-a desfășurat Mileștii Mici Wine Run 2020. Video oficial

Dacă ești curios să descoperi cum e posibil să faci sport, să savurezi din cele mai delicioase vinuri, să respecți tradițiile și să întâmpini oaspeți de peste hotare, toate în același timp, privește aftermovie oficial Mileștii Mici Wine Run 2020

28 februarie, 11:30350
30 mai, 12:20261

Lilian Popescu a fost suspendat pentru o etapa de campionat

La ședința sa din data de 29 mai 2019, în baza materialelor acumulate referitoare la competițiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiții al F.M.F.

1. Examinând raportul de joc al meciului FC SFÎNTUL GHEORGHE – FC PETROCUB-HÎNCEȘTI, din data de 26.05.2019 (Divizia Națională, etapa a XI-a), s-a constat că, în minutul 26’ după eliminarea jucătorului echipei FC PETROCUB-HÎNCEȘTI, antrenorul echipei FC PETROCUB-HÎNCEȘTI, Dl. Lilian POPESCU, a început să manifeste un comportament violent față de deciziile arbitrilor, iar după fluierul final al meciului, acesta a intrat în teren și a manifestat violent dezacordul său față de deciziile arbitrului, ulterior aflându-se sub tribuna oficială, la intrarea în vestiarul arbitrilor, s-a apropiat de primul asistent V. ERMISCHIN și a smuls forțat accesoriul de comunicare din urechea acestuia. În cadrul meciului s-a constatat faptul că Președintele FC PETROCUB-HÎNCEȘTI, Dl. Mihail USATÎI, pe tot parcursul meciului a manifestat dezacordul în raport cu deciziile arbitrilor, folosind cuvinte jignitoare și ofensatoare în adresa acestora, în temeiul art.32, art.57, art.58, art. 101, art. 103 "Cod Disciplinar", și prevederilor "Regulamentului Campionatului R. Moldova la Fotbal, Ediția 2019", art. 4 al "Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Comitetului de Competiții al F.M.F.", Comitetul de Competiții al F.M.F.,

D E C I D E:

1.1. A suspenda Antrenorul echipei " FC PETROCUB-HÎNCEȘTI", dl. Lilian POPESCU, pentru 1 (una) etapă de campionat, pentru comportamentul violent față de oficialii meciului. Suspendarea se referă la interdicția de a conduce jocul echipei în timpul meciurilor de campionat în calitate de antrenor și de asemenea, de a se alfa în încăperile și teritoriile adiacente stadionului (spre exemplu și nu numai: banca tehnică, vestiare, căile de acces spre vestiare, tribuna oficială), cu excepția tribunelor pentru spectatori, căilor de acces spre acestea și altor spații destinate și unde au acces spectatorii în timpul meciurilor de campionat.

1.2. A aplica sancțiune sub formă de amendă " FC PETROCUB-HÎNCEȘTI", în mărime de 7000,00 (șapte mii lei, 00 bani) lei (MDL), pentru comportamentul violent manifestat de către antrenorul echipei " FC PETROCUB-HÎNCEȘTI", dl. Lilian POPESCU, față de arbitri și în special față de primul asistent V. ERMISCHIN, precum și pentru dezacordul manifestat de către Președintele FC PETROCUB-HÎNCEȘTI, Dl. Mihail USATÎI, în raport cu deciziile arbitrilor, pe tot parcursul meciului.

2. Examinând rapoartele de joc al meciului FC MILSAMI – FC SHERIFF, din data de 26.05.2019 (Campionatul R. Moldova la Fotbal, Ediția 2019, Divizia Națională, etapa a XI-a), a constatat că după finalizarea primei reprize, în vestiarul arbitrilor a intrat Dl. Vladimir VEBER, persoană care nu făcea parte din staff-ul tehnic al echipei și nu era implicat în organizarea meciului, care a încercat să influențeze deciziile arbitrilor, manifestând astfel dezacordul în privința arbitrării primei reprize al meciului de către aceștia. S-a constatat faptul că, brancardierii meciului, erau persoane în etate, care avea deficiențe cu sistemul locomotor (reducerea vizibilă a deplasării). S-a constatat că echipamentul copiilor de mingi nu era uniform, copii erau îmbrăcați în haine diferite, unii nu aveau tricouri, culorile plastroanelor erau diferite. S-a constatat lipsa sistemului de acreditare în zona unde se aflau vestiarele echipelor și al arbitrilor, acest fapt a îngreunat delimitarea persoanelor care au acces în această zonă, precum și prezența a persoanelor fără autorizarea de a se afla în această zonă. S-a constatat lipsa gardului de protecție care delimitează terenul de joc și tribunele unde se află spectatorii, acest fapt facilitează accesul liber a spectatorilor în incinta suprafeței de joc a terenului. În temeiul art.32, art. 101, art. 103 "Cod Disciplinar", și art.20.6, art.20.7, art.20.8, art.20.9 din "Regulamentul Campionatului R. Moldova la Fotbal, Ediția 2019", art. 4 al "Regulamentului privind Organizarea și Funcționarea Comitetului de Competiții al F.M.F.", Comitetul de Competiții al F.M.F.,

D E C I D E:

2.1. A aplica sancțiune sub formă de amendă "FC MILSAMI", în mărime de 6 000,00 (șase mii lei, 00 bani) lei (MDL), pentru organizarea necorespunzătoare a meciului.

2.2. A solicita "FC MILSAMI", să întreprindă măsurile necesare pentru înlăturarea neajunsurilor depistate în urma disputării meciului sus-menționat.

sursa moldfootball.com
0
Noutați asemănătoare