Campioana Supercupei Europei, Atletico Madrid, a primit o amendă

Campioana Supercupei Europei, Atletico Madrid, a primit o amendă de 52.000 de franci elveţieni (45.900 euro) din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Internaţionale de Fotbal. Atletico Madrid a primit amendă pentru „încălcarea regulamentului privind statutul şi transferurile de jucători”.

17 august, 13:1150
Câteva meciuri din La Liga se vor juca anual peste Ocean

Revoluție în Primera Division! Federația Spaniolă de Fotbal a ajuns la un acord cu o companie internațională americană pentru disputarea a câtorva partide din campionat în Statele Unite ale Americii și Canada. Și asta nu doar într-o singură ediție, ci în fiecare din următorii... 15 ani!

17 august, 08:50180
Turul BinckBank - Belgianul Jasper Stuyven s-a impus în etapa a patra

Ciclistul belgian Jasper Stuyven (Trek) a câştigat etapa a patra a Turului BinckBank (fostul Tur al Beneluxului), desfăşurată joi între Blankenberge şi Ardoye, în Belgia, la finalul căreia slovenul Matej Mohoric a rămas în posesia tricoului de lider.

17 august, 08:44130
17 mai, 07:10278

Ливерпуль заинтересован в подписании Буффона – СМИ

Джанлуиджи Буффон

Накануне стало известно, что Джанлуиджи Буффон в четверг, 17-го мая, на специальной пресс-конференции объявит о завершении карьеры.

Однако по информации ресурса Premium Sport, 40-летний голкипер готов поиграть еще год, но не в составе "Старой синьоры". Отмечается, что английский Ливерпуль предложил Буффону подписать контракт на один сезон. 

Также журналисты издания размышляют и о Реале с ПСЖ, но вариант с Ливерпулем кажется наиболее реальным.

Отметим, что таким образом, Юрген Клопп намерен решить вратарскую проблему, которая существует у "мерсисайдцев".

sursa isport.ua
0