loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53640
13 iunie, 10:28846

Lovitură uriașă pentru femeia care îl acuză de viol pe Neymar

Femeia care l-a acuzat pe Neymar de viol este pusă sub acuzare pentru calomnie!

Najila Trindade l-a reclamat pe Neymar la poliție pentru viol, însă a ajuns să fie ea anchetată de polițiști. Brazilienii au pus-o sub acuzare pentru calomnie. Procurorul Jose Fernando Bessa a considerat acuzațiile ei mincinoase și a depus plângere la o secție de poliție din Santo Amaro, localitate din sudul Sao Paolo.

Najila Trindade a dat zilele trecute un interviu în care a reafirmat că Neymar a violat-o într-o cameră de hotel din Paris pe 15 mai și i-a acuzat pe polițiști de corupție. Najila susține că polițiștii i-au furat o tableta în care avea înregistrări cu scenele de viol. "Poliția e coruptă, nu e așa? Sau sunt eu nebună?", a spus femeia în direct la TV. Polițiștii au cercetat casa ei pentru a afla dacă într-adevăr cineva a sustras probe, însă singurele amprente găsite sunt chiar cele ale Najilei.

Najila Trindade: Am slăbit 10 kg în urma scandalului cu Neymar!

"Nu, nu pot să mănânc. În ultima săptămână am slăbit 10 kilograme. Nu pot să dorm decât dacă iau pastile. Nu știu ce e mai rău...să stau trează sau să dorm. Oamenii vor să-mi răscolească durerea și mai mult, mă urmăresc, pe mine și pe familia mea.

Nu mai pot să am grija de fiul meu, nu mai pot să fac nimic din ce făceam înainte. Nu mai pot merge la sală, nu mai fot face nimic. Nu sunt de fier, au mers prea departe. Ce altceva ar putea să-mi mai facă? Am suferit destul. Vreau să fiu lăsată în pace.", a spus Najila Trindade.

sursa Sport.ro
0
Noutați asemănătoare