loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53420
11 iulie, 12:41571

Lui Neymar nu-i pasă de amenda uriașă primită pentru că nu s-a dus la antrenamente

Neymar a devenit copilul problemă de la PSG. Starul brazilian nu mai vrea să se prezinte la antrenamentele parizienilor, după ce și-a manifestat de mai multe ori intenția de a se întoarce la Barcelona. Chiar dacă a primit o amendă uriașă, atacantul de 27 de ani se distrează în continuare la...volei pe plajă și, dacă tot a ajuns pe plajă, a jucat și fotbal-volei.

Oricum, el se afla la Sao Paulo pentru o activitate care ținea de unul dintre angajamentele de promovare a imaginii sale, însă a decis să se poseze și cu voleibaliștii.

Cu toate că e așteptat la Paris de luni, brazilianul nu și-a schimbat programul.

Neymar s-a accidentat la glezna dreaptă, în timpul unui meci amical disputat pe 6 iunie, cu Qatar. Au trecut astfel 35 de zile de la "ruptura parțială a unui ligament de la glezna sa dreaptă", așa cum afirma Federașia Braziliană, dar care între timp s-a "transformat" în "entorsă de ligament lateral", conform celor de la PSG.

Pe toată durata meciului de fotbal-volei, Neymar nu s-a menajat deloc, ceea ce sugerează că este complet refăcut. Preparatorul fizic al lui Neymar, Ricardo Rosa, care lucrează și la naționala Braziliei, dar și la PSG, susține că recuperarea "decurge perfect în toate detaliile".

Neymar, amendă uriașă de la PSG

Neymar va primi o amendă-record, de 375.000 de euro, pentru că nu s-a prezentat la antrenamentele lui Paris Saint Germain, au anunţat jurnaliştii de la Marca.

"Motivul absenţei este cunoscut de un an, în cadrul acţiunilor Institutului Neymar. Nu am putut să le amânăm şi jucătorul se va prezenta la 15 iulie. Este simplu, nu e o polemică. PSG este la curent cu participarea la acţiunile institutului", a declarat Neymar senior.

PSG susţine însă că l-a informat pe Neymar, în urmă cu două luni, că trebuie să se prezinte la antrenamente începând cu data de 8 iulie.

Amenda primită este uriașă, însă reprezintă doar 1 la sută din salariul său anual. Suma de 375.000 de euro, adică exact amenda primită, este bonusul pe care brazilianul ar fi trebuit să-l primească în luna iulie, reprezentând o clauză de bună purtare din contractul lui.

Clauza îl obligă pe Neymar, în schimbul acestei sume, pe care o primeşte lunar, să fie punctual, să se antreneze la intensitate maximă, să participe la activităţi cu suporterii şi cu mass-media.

Toţi jucătorii din lotul lui PSG au o astfel de clauză, însă nimeni nu se apropie de suma primită de Neymar. Căpitanul Thiago Silva încasează un bonus lunar de numai 33.000 de euro.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare