loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551130
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471120
17 iulie, 06:32169

Manchester City pregateste cel mai neasteptat transfer din acest an

Manchester City pregateste cel mai neasteptat transfer din acest an. Dupa mai multe discutii, Pep Guardiola l-a convins pe Dani Alves sa semneze cu cetatenii.

Contractul semnat de Dani Alves cu PSG a expirat pe 30 iunie, iar fotbalistul a inceput sa-si caute o noua echipa. Initial, brazilianul urma sa ajunga in tricoul celor de la Inter Milano, insa Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, l-a convins pe fundas sa semneze pentru urmatorul sezon cu cetatenii. Acesta va incasa un salariu de aproape cinci sute de mii de euro pe luna.

In perioada 2008-2012, sub comanda lui Guardiola la Barcelona, sud-americanul a inregistrat cel mai bun rezultat al carierei. Acum, la 36 de ani, Dani Alves e gata sa joace si in Premier League.

Alves se poate mandri cu un palmares incredibil. Dupa ce a castigat in acest an cea de-a doua Copa America, alaturi de nationala Brazilei, el a reusit sa ajunga la al 40 trofeu in cariera. Printre cele mai importante titluri detinute de brazilian se numara si cupa Ligii Campionilor, Liga Europei, Cupa Spaniei, Cupa Italiei si cea a Frantei.

sursa Pro TV Chișinău
0
Noutați asemănătoare