loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
17 iulie, 06:3294

Manchester City pregateste cel mai neasteptat transfer din acest an

Manchester City pregateste cel mai neasteptat transfer din acest an. Dupa mai multe discutii, Pep Guardiola l-a convins pe Dani Alves sa semneze cu cetatenii.

Contractul semnat de Dani Alves cu PSG a expirat pe 30 iunie, iar fotbalistul a inceput sa-si caute o noua echipa. Initial, brazilianul urma sa ajunga in tricoul celor de la Inter Milano, insa Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, l-a convins pe fundas sa semneze pentru urmatorul sezon cu cetatenii. Acesta va incasa un salariu de aproape cinci sute de mii de euro pe luna.

In perioada 2008-2012, sub comanda lui Guardiola la Barcelona, sud-americanul a inregistrat cel mai bun rezultat al carierei. Acum, la 36 de ani, Dani Alves e gata sa joace si in Premier League.

Alves se poate mandri cu un palmares incredibil. Dupa ce a castigat in acest an cea de-a doua Copa America, alaturi de nationala Brazilei, el a reusit sa ajunga la al 40 trofeu in cariera. Printre cele mai importante titluri detinute de brazilian se numara si cupa Ligii Campionilor, Liga Europei, Cupa Spaniei, Cupa Italiei si cea a Frantei.

sursa Pro TV Chișinău
0
Noutați asemănătoare