loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005970
17 iulie, 06:32440

Manchester City pregateste cel mai neasteptat transfer din acest an

Manchester City pregateste cel mai neasteptat transfer din acest an. Dupa mai multe discutii, Pep Guardiola l-a convins pe Dani Alves sa semneze cu cetatenii.

Contractul semnat de Dani Alves cu PSG a expirat pe 30 iunie, iar fotbalistul a inceput sa-si caute o noua echipa. Initial, brazilianul urma sa ajunga in tricoul celor de la Inter Milano, insa Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, l-a convins pe fundas sa semneze pentru urmatorul sezon cu cetatenii. Acesta va incasa un salariu de aproape cinci sute de mii de euro pe luna.

In perioada 2008-2012, sub comanda lui Guardiola la Barcelona, sud-americanul a inregistrat cel mai bun rezultat al carierei. Acum, la 36 de ani, Dani Alves e gata sa joace si in Premier League.

Alves se poate mandri cu un palmares incredibil. Dupa ce a castigat in acest an cea de-a doua Copa America, alaturi de nationala Brazilei, el a reusit sa ajunga la al 40 trofeu in cariera. Printre cele mai importante titluri detinute de brazilian se numara si cupa Ligii Campionilor, Liga Europei, Cupa Spaniei, Cupa Italiei si cea a Frantei.

sursa Pro TV Chișinău
0
Noutați asemănătoare