loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511440
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221440
17 mai, 07:57267

Marea afacere a verii: Griezmann e cheia transferului lui Neymar

"Griezmann este cheia aducerii lui Neymar la Real Madrid", titrează azi AS, care anunță că Nasser Al-Khelaifi ar fi dispus să renunțe la starul brazilian, dacă va reuși să-l convingă pe campionul mondial să vină la Paris. PSG e gata să cheltuie 330 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Griezmann, Kroos, Isco și Bale, mai scrie sursa citată.

Neymar (27 de ani) este din nou o țintă pentru Real Madrid, anunță spaniolii, iar Antoine Griezmann (28 de ani) va juca un rol important în realizarea transferului. Dacă atacantul francez va semna cu PSG, efectul de domino ar face ca Neymar să aibă cale liberă spre gruparea de pe Bernabeu.

Campioana Franței va fi nevoită să vândă un superstar, pentru a respecta fair-play-ul financiar, iar alesul este Neymar, care este extrem de nemulțumit la Paris, mai ales după ultimele suspendări primite.

Pe lângă Griezmann, care costă 120 de milioane de euro de la 1 iunie, gruparea antrenată de Thomas Tuchel mai vrea și 3 staruri de la Real Madrid și pune pe masă 210 milioane de euro pentru Kroos, Isco și Bale.

Dacă va mutările pe care și le-a propus se vor realiza, atunci Al-Khelaifi, președintele lui PSG, îi va da "undă verde" lui Neymar. Principalul motiv ar fi respectarea fair-play-ului financiar, dar și frământările și nemulțumirile brazilianului vor cântări serios în această ecuație.

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017, pentru suma-record de 222 de milioane de euro. Starul brazilian este considerat de președintele Realului, Florentino Perez, următorul "galactic". Fotbalistul care "trebuie adus" pe Bernabeu, pentru a continua o tradiție întreruptă în 2014, odată cu venirea lui James Rodriguez. Ultimul transfer uriaș al Realului - 80 de milioane de euro.

sursa jurnal.md
0
Noutați asemănătoare