loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554460
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015660
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004200
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373570
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235130
3 iulie, 12:42361

Messi ''va continua să ajute'' Argentina, în ciuda înfrângerii de la Copa America

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, a promis că "va continua să ajute" naţionala ţării sale, în ciuda deziluziei provocate de înfrângerea suferită în faţa rivalei Brazilia (0-2), în semifinalele turneului Copa America, marţi la Belo Horizonte.

"Dacă va trebui să continui să ajut, într-un mod sau altul, o voi face. Mă simt bine în acest grup", a declarat starul Barcelonei la finalul meciului.

Messi a eşuat încă o dată, la 32 de ani, în tentativa sa de a obţine un trofeu cu naţionala Argentinei, al cărei ultim titlu cucerit datează de la ediţia din 1993 a Copei America.

El a anunţat în mai multe rânduri că nu va mai purta tricoul selecţionatei "albiceleste", înainte de a reveni asupra deciziei. Însă, decarul argentinian a lăsat să se înţeleagă, după partida cu Brazilia, că intenţionează să continue să-şi reprezinte ţara, care va organiza următoarea ediţie a Copei America, împreună cu Columbia, în 2020.

"Avem o bună nouă generaţie, care a arătat că iubeşte selecţionata. Avem un viitor frumos în faţă, cu jucători buni, care au nevoie de timp. Trebuie să îi respectăm", a subliniat cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

Messi a afirmat, totodată, că echipa sa a făcut "un meci mare" în faţa Braziliei. "Exceptând rezultatul, am arătat că suntem la înălţimea evenimentului. Ei nu au fost mai buni decât noi la nivelul jocului", a conchis căpitanul Argentinei.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare