loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
3 iulie, 12:42136

Messi ''va continua să ajute'' Argentina, în ciuda înfrângerii de la Copa America

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, a promis că "va continua să ajute" naţionala ţării sale, în ciuda deziluziei provocate de înfrângerea suferită în faţa rivalei Brazilia (0-2), în semifinalele turneului Copa America, marţi la Belo Horizonte.

"Dacă va trebui să continui să ajut, într-un mod sau altul, o voi face. Mă simt bine în acest grup", a declarat starul Barcelonei la finalul meciului.

Messi a eşuat încă o dată, la 32 de ani, în tentativa sa de a obţine un trofeu cu naţionala Argentinei, al cărei ultim titlu cucerit datează de la ediţia din 1993 a Copei America.

El a anunţat în mai multe rânduri că nu va mai purta tricoul selecţionatei "albiceleste", înainte de a reveni asupra deciziei. Însă, decarul argentinian a lăsat să se înţeleagă, după partida cu Brazilia, că intenţionează să continue să-şi reprezinte ţara, care va organiza următoarea ediţie a Copei America, împreună cu Columbia, în 2020.

"Avem o bună nouă generaţie, care a arătat că iubeşte selecţionata. Avem un viitor frumos în faţă, cu jucători buni, care au nevoie de timp. Trebuie să îi respectăm", a subliniat cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

Messi a afirmat, totodată, că echipa sa a făcut "un meci mare" în faţa Braziliei. "Exceptând rezultatul, am arătat că suntem la înălţimea evenimentului. Ei nu au fost mai buni decât noi la nivelul jocului", a conchis căpitanul Argentinei.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare