loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
21 mai, 11:23449

Месси обошел Роналду по количеству голов на клубном уровне

Getty Images

Нападающий Барселоны Лионель Месси обошел форварда Ювентуса Криштиану Роналду по количеству голов на клубном уровне.

После дубля в матче с Эйбаром (2:2) в чемпионате Испании в активе Месси значится 602 мяча в 686 матчах. На счету Роналду 601 мяч в 804 встречах.

До окончания текущего сезона Барселоне и Ювентусу предстоит провести еще по одной игре. Каталонцы сыграют в финале Кубка Испании с Валенсией, Ювентусу предстоит игра с Сампдорией в заключительном туре Серии А.

sursa isport.ua
0