loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
18 iulie, 06:08174

Moldoveanul Vitalie Damașcan, împrumutat de FC Torino la Fortuna Sittard

Internaționalul moldovean Vitalie Damașcan, sub contract cu clubul italian FC Torino, merge în căutarea experienței de Joc în campionatul olandez de fotbal.  

Tînărul atacant de 20 de ani a fost împrumutat de FC Torino la Fortuna Sittard pentru un sezon.  La noua formație, Damașcan va fi coechipier cu un alt internațional moldovean, portarul Alexei Koșelev

Clubul italian l-a transferat pe Damașcan de la Sheriff Tiraspol, însă, într-un sezon la torinezi, compatriotul nostru a apărut pe teren doar într-un meci oficial.  

Anterior, Damașcan a jucat în tricoul lui Sheriff Tiraspol 42 de meciuri pentru, în care a marcat 22 de goluri. Vitalie este discipolul școlii de fotbal al clubului Zimbru Chișinău. 

sursa noi.md
0
Noutați asemănătoare