loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53640
14 iunie, 08:09726

Neymar, audiat timp de cinci ore în procesul în care e acuzat de viol

Fotbalistul brazilian Neymar (27 de ani) a fost audiat, joi, la Sao Paolo, timp de mai bine de cinci ore, în procesul în care este acuzat de viol de către fotomodelul Najila Trindade (26 de ani).

După cinci ore petrecute la secţia de poliţie din Sao Paolo, Neymar, aflat în cârje după accidentarea suferită în timpul meciului amical Brazilia - Qatar 2-0, a stat puţin de vorbă şi cu jurnaliştii, arătându-se destul de relaxat în ceea ce priveşte verdictul cazului: "Vreau să mulţumesc oamenilor care m-au susţinut şi mi-au transmis mesaje. Sunt calm, adevărul va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Vreau doar ca această poveste să se termine cât mai rapid posibil".

Potrivit TV Globo, fotbalistul brazilian s-a apărat în faţa anchetatorilor, spunând că relaţia sexuală cu Najila Trindade a fost una acceptată de femeie, iar ea a fost cea care a cerut să fie pălmuită.

Najila Trindade: "Neymar m-a bătut şi m-a violat"

Atacantul campioanei Franţei, PSG, a fost acuzat de viol, o agresiune sexuală care, potrivit victimei, s-a întâmplat într-o cameră a unui hotel din Paris în data de 15 mai. Neymar, pentru a se apăra, a postat pe contul lui de socializare, sâmbătă, 1 iunie, un filmuleţ în care a povestit ceea ce s-a întâmplat şi a arătat şi toată discuţia pe care a avut-o cu femeia. În cadrul conversaţiei au apărut şi poze trimise de această, imagini în care tânăra era în poziţii indecente şi dezbrăcată. 

Najila Trindade ar fi renunţat la proces

Publicaţia din Spania, Marca, a scris în urmă cu 10 zile că unul dintre avocaţii care o reprezenta pe "victima brazilianului" a decis să renunţe la acest proces şi să iasă din această situaţie.

Acesta a recunoscut public, printr-o scrisoare, că acuzaţiile făcute împotriva jucătorului nu sunt în conformitate cu realitatea. De fapt nu a fost vorba despre viol, ci despre un comportament mai agresiv în timpul actului sexual, întreţinut între fotbalistul în vârstă de 27 de ani şi femeia din Brazilia.

"În denunţul făcut la poliţie faptele descrise au fost diferite faţă de ceea s-a întâmplat în realitate. Tânăra a fost de acord să întreţină relaţii intime cu Neymar, dar, în timpul actului, jucătorul s-ar fi transformat într-o persoană violentă, rănind-o. Fotbalistul trebuia să fie acuzat de agresiune, iar nu de viol", se arată în scrisoarea editată de avocatul Jose Edgard, care a mai subliniat: "Din cauza unui sentiment de ură şi dorinţă de răzbunare, tânăra a înregistrat denunţul povestind fapte care nu au fost conforme cu realitate".

sursa Prosport.ro
0
Noutați asemănătoare