loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53430
15 iulie, 11:14614

Neymar, înapoi la antrenamentele lui PSG

Aşa cum a fost anunţat, în cursul zilei de duminică, de un agent de presă al brazilianului, Neymar a revenit în Paris. Brazilianul s-a întors din ţara natală, cu o săptămână mai târziu faţă de data la care era aşteptat. Potrivit sursei citate, brazilianul va avea o discuţie cu directorul sportiv Leonardo în care i se va stabili viitorul.

Situaţia lui Neymar cu Paris Saint Germain este una tensionată, mai ales după ce a declarat, într-o conferinţă de presă organizată pentru fundaţia sa, că cele mai frumoase momente ale carierei sale sunt victoria Braziliei de la Jocurile Olimpice din 2016 şi atunci când a câştigat cu Barcelona, împotriva campioanei Franţei.

”Sunt două momente: victoria noastră la Jocurile Olimpice, cu Brazilia, şi atunci când am câştigat împotriva Parisului, cu Barcelona. Ce am simţit când am înscris al şaselea gol a fost incredibil. A fost o nebunie. Cred că este cea mai tare amintire pentru noi toţi”, a declarat Neymar.

Presa internaţională a scris, în ultimele luni, că formaţa catalană ar încerca să îl readucă pe Camp Nou în această vară, având în vedere că brazilianul nu ar fi mulţumit de situaţia de la clubul din capitala Franţei.

Jucătorul Brazilian a fost transferat la Paris Saint Germain, în anul 2017, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro. Contractul său cu formaţia pariziană este valabil până în anul 2022.

sursa Prosport.ro
0
Noutați asemănătoare