loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014800
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234780
4 iulie, 14:11522

Neymar și Messi, imaginea zilei la Copa America

Brazilia - Argentina 2-0. Lionel Messi și Neymar au oferit una din imaginile emoționante ale acestei săptămâni. Brazilianul l-a îmbrățișat pe fostul său coleg de la Barcelona, după eșecul Argentinei din semifinalele Copei America.

”Pumele” au fost învinse chiar de Selecao, echipa de la care Neymar a lipsit, din cauza unei accidentări. După meciul câștigat cu 2-0, starul lui PSG și-a felicitat colegii, în drumul spre vestiar, dar nu e ezitat să îl ia în brațe pe Messi.

Messi și Neymar sunt prieteni foarte buni, chiar dacă ultimul a plecat la PSG, cu doi ani în urmă, pentru 222 de milioane de euro. Mai mult, s-a vorbit foarte mult în această vară despre o eventuală revenire a brazilianului pe Camp Nou.

Mesajul lui Lionel Messi din vestiar, după eșecul cu Brazilia

Kun Aguero a dezvăluit ce mesaj a avut Lionel Messi în vestiar, după încă un eșec al ”Pumelor”, care rămân fără un trofeu important în ultimii 11 ani.

"Voi sunteți viitorul echipei naționale și al următorului turneu! (n.r. Copa America 2020)", le-a spus Messi colegilor săi mai tineri, potrivit sport.es.

Aguero a transmis și el cuvinte de încurajare noii generații "Albiceleste". Acesta a declarat că eșecul de la Copa America le va fi de folos în viitor. "Singurul lucru pe care putem să îl transmitem celor tineri e să țină capul sus, să nu renunțe, și , dacă încă vom fi acolo, noi îi vom ajuta", a mai precizat atacantul.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare