loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
4 iulie, 14:11306

Neymar și Messi, imaginea zilei la Copa America

Brazilia - Argentina 2-0. Lionel Messi și Neymar au oferit una din imaginile emoționante ale acestei săptămâni. Brazilianul l-a îmbrățișat pe fostul său coleg de la Barcelona, după eșecul Argentinei din semifinalele Copei America.

”Pumele” au fost învinse chiar de Selecao, echipa de la care Neymar a lipsit, din cauza unei accidentări. După meciul câștigat cu 2-0, starul lui PSG și-a felicitat colegii, în drumul spre vestiar, dar nu e ezitat să îl ia în brațe pe Messi.

Messi și Neymar sunt prieteni foarte buni, chiar dacă ultimul a plecat la PSG, cu doi ani în urmă, pentru 222 de milioane de euro. Mai mult, s-a vorbit foarte mult în această vară despre o eventuală revenire a brazilianului pe Camp Nou.

Mesajul lui Lionel Messi din vestiar, după eșecul cu Brazilia

Kun Aguero a dezvăluit ce mesaj a avut Lionel Messi în vestiar, după încă un eșec al ”Pumelor”, care rămân fără un trofeu important în ultimii 11 ani.

"Voi sunteți viitorul echipei naționale și al următorului turneu! (n.r. Copa America 2020)", le-a spus Messi colegilor săi mai tineri, potrivit sport.es.

Aguero a transmis și el cuvinte de încurajare noii generații "Albiceleste". Acesta a declarat că eșecul de la Copa America le va fi de folos în viitor. "Singurul lucru pe care putem să îl transmitem celor tineri e să țină capul sus, să nu renunțe, și , dacă încă vom fi acolo, noi îi vom ajuta", a mai precizat atacantul.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare