loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 сентября, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 сентября, 16:00940
сегоднянеделямесяцгод
20 июня, 07:28142

Nicolae Calancea s-a transferat de la Dunărea Călărași la un alt club român

Portarul moldovean Nicolae Calancea s-a despărțit de gruparea română Dunărea Călărași, care a retrogradat în liga a doua valorică a țării.

Noua echipă lui Calancea este Academica Clinceni, care a promovat în eșalonul superior al fotbalului românesc, încheind sezonul trecut pe locul doi în liga a doua. Academica a promovat pentru prima oară în istoria sa de 14 ani în Liga 1.

Nicolai Calancea a semnat un contract valabil până în vara anului 2020, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

- Mă bucur de oportunitate. Îmi plac provocările. Sunt sigur că putem face o figură frumoasă. Va fi greu, dar asta nu mă sperie. Academica Clinceni va fi o surpriză plăcută în Liga I, în sezonul următor, - a comentat Calancea pentru site-ul oficial al clubului Academica.

источник moldfootball.com
0

loading...

Похожие новости