loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
25 iunie, 13:18267

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21! Cum s-au relaxat tricolorii

Fotbaliștii selecționatei România U21 s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament. De fapt, ședința lor de pregătire a fost una de refacere, după efortul susținut luni seară la Cesena, dar au mers și la piscină.

Dragoș Nedelcu, George Pușcaș, Adi Rus, Florinel Coman și Ianis Hagi (rândul de sus), precum și Darius Olaru, Cristi Manea, Ionuț Nedelcearu, Tudor Băluță, Radu Boboc și Alexandru Cicâldău (rândul de jos) au fost de acord să facă o fotografie după calificarea istorică în careul cu ași al turneului final, după cum se poate vedea de pe site-ul oficial al frf.

Program Euro 2019 U21

Semifinale, joi, 27 iunie 2019

  1. ROMÂNIA - Germania 19:00, Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) 
  2. Spania - Franța 22:00

FINALA, duminică, 30 iunie, ora 21:45.

EURO 2019 | ”Așa sărbătoresc jucătorii care au făcut istorie!” Radu&co au declanșat fiesta în vestiar

Echipa naționala de tineret a scris istorie. România U21 s-a calificat în semifinale la campionatul european care se dispută în Italia și San Marino. După meciul cu Franța U21, scor 0-0, tricolorii mici au declanșat fiesta în vestiar. Cosmin Contra a postat imaginile pe contul său de Instagram. În filmulețul publicat de selecționerul naționalei mari se vede cum Ionuț Radu dă tonul la petrecere, după ce deschide o sticlă de șampanie.

Așa sărbătoresc niște jucători care au făcut istorie. Felicitări! Acum să repetăm această sărbătoare și după meciul cu Germania. Hai, România!”, a fost mesajul lui Contra pentru tricolorii mici.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare