loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005970
16 iulie, 05:09496

OFICIAL: Griezmann, prezentat de Barca!

Barcelona l-a prezentat oficial pe Antoine Griezmann (28 de ani).

Antoine Griezmann este oficial jucatorul Barcelonei. Atacantul de 28 de ani a fost prezentat pe Camp Nou, dupa ce catalanii au achitat clauza de reziliere a contractului cu Atletico Madrid, in valoare de 120.000.000 euro.

Antoine Griezmann a fost prezentat in cadrul unei ceremonii oficiale si si-a prezentat noul tricou. El va purta numarul 17 la Barca!

Griezmann: "Este ceva incredibil sa joc alaturi de Messi".

Antoine Griezmann a vorbit in cadrul unei conferinte de presa.

"Este o noua provocare. Intotdeauna vreau sa fiu mai bun si sa ies din zona de confort. Vreau sa castig tot ce se poate cu Barcelona, vreau Liga Campionilor pentru ca imi lipseste din CV.

Sa joc alaturi de Messi este ceva incredibil, un lucru care ma bucura nespus"
, a spus Griezmann.

sursa Sport.ro
0
Noutați asemănătoare