loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
16 iulie, 05:09116

OFICIAL: Griezmann, prezentat de Barca!

Barcelona l-a prezentat oficial pe Antoine Griezmann (28 de ani).

Antoine Griezmann este oficial jucatorul Barcelonei. Atacantul de 28 de ani a fost prezentat pe Camp Nou, dupa ce catalanii au achitat clauza de reziliere a contractului cu Atletico Madrid, in valoare de 120.000.000 euro.

Antoine Griezmann a fost prezentat in cadrul unei ceremonii oficiale si si-a prezentat noul tricou. El va purta numarul 17 la Barca!

Griezmann: "Este ceva incredibil sa joc alaturi de Messi".

Antoine Griezmann a vorbit in cadrul unei conferinte de presa.

"Este o noua provocare. Intotdeauna vreau sa fiu mai bun si sa ies din zona de confort. Vreau sa castig tot ce se poate cu Barcelona, vreau Liga Campionilor pentru ca imi lipseste din CV.

Sa joc alaturi de Messi este ceva incredibil, un lucru care ma bucura nespus"
, a spus Griezmann.

sursa Sport.ro
0
Noutați asemănătoare