loading...

19 iunie, 14:03157

Paul Scholes, sancţionat pentru că a pariat pe 140 de meciuri de fotbal

Fostul mijlocaş al lui Manchester United, Paul Scholes, a fost amendat cu 9.000 de euro (8.000 de lire sterline) după ce a recunoscut că a încălcat regulamentele Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) privind pariurile sportive.

Scholes a fost pus sub acuzaţie după ce a dezvăluit că a plasat 140 de pariuri pe meciuri de fotbal între 17 august 2015 şi 12 ianuarie 2019.

''Doresc să îmi cer scuze, accept şi înţeleg pe deplin amenda impusă de FA. A fost o greşeală şi nu a fost făcută cu intenţia deliberată de a ignora regulile. Am crezut în mod eronat că atât timp cât nu există o legătură între mine şi oricare din meciurile pe care am pariat, atunci nu ar exista nicio problemă. Am înţeles acum că lucrurile nu stau aşa şi ar fi trebuit să iau măsuri pentru a verifica acest lucru la acea dată'', a declarat Scholes, care a antrenat timp de 31 de zile pe Oldham Athletic, înainte de a demisiona în luna martie.

Paul Scholes a cucerit 25 de trofee cu Manchester United

Scholes (44 de ani) este un veritabil simbol al lui Manchester United, cu care a cucerit, printre altele, 11 titluri şi două Ligi ale Campionilor.

Paul Scholes are 66 selecţii pentru Anglia şi s-a retras din fotbal în 2013, după care a devenit acţionar la clubul Salford City (10%), alături de foştii săi coechipieri Gary şi Phil Neville, Ryan Giggs şi Nicky Butt.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare