loading...

21 iunie, 12:38310

Pogba e "disperat să revină la Juventus"! Gestul făcut de francez

Paul Pogba (26 de ani) este "disperat" să revină la Juventus, scriu italienii de la Tuttosport. Mijlocașul francez abia așteaptă să plece de la Manchester United și și-a ales deja viitoarea destinație, informează sursa citată.

Fotbalistul nu a stat cu mâinile în sân și a făcut primul pas spre revenirea la campioana Italiei. A așteptat ca Juventus să-și prezinte noul antrenor și a pus mâna pe telefon.

Tuttosport scrie că Pogba l-a sunat direct pe Sarri, pentru a-l lua la Juventus. Rămâne de văzut ce decizie va lua campioana Italiei. Cert este că bianconerii au nevoie de întăriri la mijlocul terenului, iar francezul a strălucit în perioada petrecută la "Bătrâna Doamnă".

Manchester United i-a propus un nou contract lui Pogba

Manchester United vrea să-l țină pe Paul Pogba cu orice preț. Clubul de pe Old Trafford este dispus să-i dubleze aproape salariul mijlocașului francez pentru a nu accepta alte oferte, conform Daily Mail.

Paul Pogba a declarat că este timpul pentru o nouă provocare, prin aceasta a sugerat că vrea să plece de la Manchester United.

De aceea, gruparea engleză este dispusă să-i facă o ofertă de nerefuzat internaționalului francez pentr a-l determina să rămână în continuare sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. Conducerea lui United îi pregătește un salariu de 558.000 de euro săptămânal, adică 29 de milioane pe an, cu prelungire a contractului pe încă doi ani.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare