loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261010
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242360
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262100
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533390
31 iulie, 07:241328

PSG nu mai are răbdare: I-a redus considerabil prețul lui Neymar

O posibilă revenire a lui Neymar (27 de ani) la Barcelona a fost unul dintre subiectele principale din această vară, însă o negociere între catalani și PSG a fost mereu foarte dificilă. Chiar dacă francezii păreau categorici în ceea ce privește prețul foarte mare al brazilianului, oficialii de pe Parc des Princes au scăzut considerabil suma de transfer.

Parizienii de la PSG au solicitat, până acum, 300 de milioane de euro pentru Neymar. Se pare că prețul a scăzut deja, aproape la jumătate. Francezii l-ar lăsa pe fostul star al Barcelonei să plece pentru 180 de milioane de euro. PSG ar accepta doar suma întreagă, fără variante care să includă un jucător la schimb, plus bani.

Barcelona ar putea găsi înțelegere din partea directorului sportiv de la PSG, Leonardo, care este conștient că Neymar trebuie să plece. Francezii l-au achiziționat pe brazilian în urmă cu doi ani, după ce i-au plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro de la Barcelona. Parizienii ar fi dorit să obțină profit, dar catalanii nu iau în calcul posibilitatea de a plăti suma cerută inițial.

Mai mult, PSG trebuie să vândă dacă vrea să achiziționeze noi jucători scumpi, pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Neymar și-a exprimat clar dorința de a pleca de la PSG și mai mult, de a ajunge la Barcelona. Brazilianul refuză orice fel de înțelegere cu francezii și atât el, cât și apropiații lui, sunt foarte încrezători că jucătorul va ajunge pe Camp Nou până la sfârșitul perioadei de transferuri.

Neymar vrea să joace alături de bunii lui prieteni, Leo Messi și Luis Suarez, alături de care a obținut tripla în sezonul 2014/2015 (Campionat, Cupa Spaniei și Champions League). A fost a doua triplei a Barcelonei, care a obținut-o pe prima în sezonul 2008/2009.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare