loading...

19 iunie, 13:05167

PSV Eindhoven este interesată de serviciile lui Arjen Robben

Antrenorul echipei de fotbal PSV Eindhoven, Mark van Bommel, speră să-l convingă pe atacantul olandez Arjen Robben să renunţe la retragere şi să revină la clubul unde a mai evoluat între 2002 şi 2004, relatează DPA.

Van Bommel a avut mai multe discuţii telefonice cu Robben, al cărui contract cu Bayern Munchen expiră pe 30 iunie. După 10 ani petrecuţi la clubul bavarez, Robben poate pleca la orice alt club ca jucător liber de contract.

''El are de luat o decizie, este simplu. Ştie cât de mult îl dorim aici şi acum trebuie să-i dăm timp să ia o decizie. Nu voi pune presiune pe el. Este o decizie semnificativă, el se poate opri sau poate continua, poate merge la un alt club, poate veni alături de noi. Trebuie să aibă multe oferte'', a declarat Van Bommel.

Robben, 35 ani, a câştigat cu PSV titlul în 2003, iar cu Van Bommel a fost coechipier la Bayern între 2009 şi 2011, dar şi la naţionala Olandei.

Extrema olandeză a recunoscut că este în dilemă. Are de ales între retragere şi continuarea carierei de jucător.

''Nu e uşor să iei o decizie. Cel mai uşor ar fi să spui 'mă opresc', însă dacă vrei să continui să joci, trebuie să găseşti un loc unde totul corespunde, nu doar din punct de vedere fotbalistic, dar şi din cel al familiei mele", a declarat Robben la mijlocul lunii mai.

PSV Eindhoven a ocupat locul 2 în sezonul trecut, la trei puncte de campioana Ajax Amsterdam.

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare