Guardiola crede că Manchester City nu poate câștiga Champions League

Pepe Guardiola crede că Manchester City are nevoie de “ceva special” pentru a câştiga cel mai mare trofeu din fotbalul european. Actuala campioană din Premier League se află la al 8-lea sezon consecutiv în Liga Campionilor, dar până acum echipa de pe Etihad Stadium nu a reuşit să joace vreo finală. Semifinala din 2016, pierdută la limită contra lui Real Madrid, este cea mai bună performanță la acest nivel pentru trupa lui Guardiola.

23 октября, 13:2840
Răsturnare de situaţie! Mourinho, înapoi la Real Madrid?

Real Madrid nu este în cea mai bună formă după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus în această vară. Deţinătoarea Ligii Campionilor a pierdut Supercupa Europei în faţa celor de la Atletico Madrid, iar în prezent este la a cincea partidă fără victorie în toate competiţiile.

23 октября, 12:3640
Isco, declaraţie lipsită de delicateţe despre Ronaldo

Real Madrid trece printr-o perioadă extrem de dificilă, echipa are cinci meciuri fără victorie, dintre care patru au fost înfrângeri, iar totul parcă se leagă şi de plecarea din vară a lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Dar jucătorii echipei "blanco" nu mai vor să se gândească la un jucător care nu mai este la ei.

23 октября, 07:4890
17 мая, 06:24486

Рамос в твиттере поблагодарил юного фаната из Ирландии за рисунок

Мама девятилетнего фаната Серхио Рамоса и мадридского Реала выложила в твиттер фото его рисунка и написала:

"Мой сын Киллиан (9) из Дублина, Ирландия, очень старался, рисуя это для тебя. Он фанат Реала и твой фанат. Ты - его любимый футболист и лучший защитник в мире. Он хотел бы, чтоб ты это увидел и надеется, что тебе понравится (он тренируется на позиции вратаря)"

Капитан мадридского Реала не смог оставить это трогательное послание без ответа:

"Спасибо тебе большое за твой рисунок и твою поддержку, Киллиан. У меня никогда не было рейтинга 102 до этого... Так держать!"

источник sports.ru
0