loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556340
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
3 mai, 08:53552

Real a învins-o pe Atletico în meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid este la un pas în finala Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a învins-o pe Atletico Madrid cu 3-0 în prima manșă din semifinale.


Superstarul lui Real, Cristiano Ronaldo, a fost eroul meciului de pe Santiago Bernabeu, reușind să înscrie toate cele trei goluri ale echipei sale.

Astfel, fotbalistul portughez a ajuns la 103 goluri marcate în Liga Campionilor.

Atletico, însă, a avut o evoluție palidă în partida de aseară, reușind să trimită balonul doar o singură dată pe spațiul porții adverse.

Meciul retur dintre cele două echipe va avea loc, săptămâna viitoare, pe stadionul formației Atletico.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare