loading...

29 noiembrie, 14:17516

Real Madrid îl transferă pe unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi

Jurnaliştii de la Marca notează cu jucătorul lui Manchester City nu va mai continua la echipa lui Guardiola din sezonul următor. În luna ianuarie intră în ultimele şase luni de contract şi a refuzat prelungirea contractului.

Destinaţia mijlocaşului de 19 ani va fi campionatul Spaniei, La Liga, la formaţia galacticilor de la Real Madrid.

Şi Barcelona l-a dorit pe tânărul jucător, însă ziariştii iberici scriu că prezenţa antrenorului Santiago Solari pe banca tehnică a madrilenilor este decisivă în hotărârea fotbalistului.

Brahim Diaz a ajuns la Manchester City la 14 ani

Mijlocaşul a venit de la Malaga în luna ianuarie 2014 la echipa "cetăţenilor". Diaz a evoluat sezonul trecut în zece partide, în toate competiţiile şi este considerat, alături de Phil Foden, printre cei mai promiţători fotbalişti ai lui City.

Manchester City a vrut să-l împrumute echipei pe care o deţine în Primera Division, Girona, însă atacantul iberic a refuzat mutarea: i-a transmis lui Pep Guardiola că vrea să lupte pentru un loc în prima echipă a trupei de pe Etihad Stadium.

Tehnicianul lui City nu vrea însă să îl piardă pe jucător: "Vom face totul pentru ca Brahim să rămână aici, dar, în final, el decide".

sursa Prosport.ro
0
Noutați asemănătoare