loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
18 iulie, 06:58327

Replica genială a lui Zlatan la întrebarea "Ce se află în Zona 51?"

Zlatan Ibrahimovic se simte foarte bine in MLS.

Chiar daca va implini in toamna 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic ramane cel mai important star din Major League Soccer. Are 13 goluri in 16 partide in acest sezon si nu da semne ca s-ar opri. Jurnalistii americani s-au obisnuit cu replicile savuroase ale suedezului si ii pun intrebari tot mai trasnite!

In timpul unui interviu, Zlatan a fost intrebat de un jurnalist "Ce se afla in Zona 51?". Umorul lui Ibrahimovic a iesit imediat la suprafata: "Cu siguranta, nu se afla un alt Zlatan. Zlatan e aici"spre amuzamentul celor prezenti.

Jurnalistul a continuat si l-a intrebat daca ii va fi permis sa mearga la celebra baza a Armatei Americane: "Eu am propria mea Zona 51" a spus razand Zlatan.

sursa Sport.ro
0