loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005960
18 iulie, 06:58694

Replica genială a lui Zlatan la întrebarea "Ce se află în Zona 51?"

Zlatan Ibrahimovic se simte foarte bine in MLS.

Chiar daca va implini in toamna 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic ramane cel mai important star din Major League Soccer. Are 13 goluri in 16 partide in acest sezon si nu da semne ca s-ar opri. Jurnalistii americani s-au obisnuit cu replicile savuroase ale suedezului si ii pun intrebari tot mai trasnite!

In timpul unui interviu, Zlatan a fost intrebat de un jurnalist "Ce se afla in Zona 51?". Umorul lui Ibrahimovic a iesit imediat la suprafata: "Cu siguranta, nu se afla un alt Zlatan. Zlatan e aici"spre amuzamentul celor prezenti.

Jurnalistul a continuat si l-a intrebat daca ii va fi permis sa mearga la celebra baza a Armatei Americane: "Eu am propria mea Zona 51" a spus razand Zlatan.

sursa Sport.ro
0