loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556200
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018390
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005650
19 aprilie, 08:15387

Ronaldo, regele incontestabil al Ligii, depăşit

Sadio Mane a înscris aseară pentru Liverpool al 10-lea său gol în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Niciun jucător care a trecut de această barieră nu are o rată de gol/minut jucat atât de bună.

Liverpool a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor fără emoţii, impunându-se cu 6-1 la general în faţa lui Porto. Mane a fost încă o dată vioara întâi, iar cifrele sale sunt impresionante. El are deja acelaşi număr de goluri în fazele eliminatorii din Champions League ca Luis Suarez, deşi uruguayanul a evoluat mult mai mult în astfel de meciuri eliminatorii.

Starul lui Klopp are un gol marcat în fazele eliminatorii ale Ligii la fiecare 95 de minute. Nici măcar Ronaldo, "regele" incontestabil al Champions League, nu se poate lăuda cu o asemenea rată de goluri. CR7 a avut o reuşită la fiecare 107 minute, în optimi, sferturi, semifinale sau finale de Ligă.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare