loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53180
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380
19 aprilie, 08:15188

Ronaldo, regele incontestabil al Ligii, depăşit

Sadio Mane a înscris aseară pentru Liverpool al 10-lea său gol în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Niciun jucător care a trecut de această barieră nu are o rată de gol/minut jucat atât de bună.

Liverpool a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor fără emoţii, impunându-se cu 6-1 la general în faţa lui Porto. Mane a fost încă o dată vioara întâi, iar cifrele sale sunt impresionante. El are deja acelaşi număr de goluri în fazele eliminatorii din Champions League ca Luis Suarez, deşi uruguayanul a evoluat mult mai mult în astfel de meciuri eliminatorii.

Starul lui Klopp are un gol marcat în fazele eliminatorii ale Ligii la fiecare 95 de minute. Nici măcar Ronaldo, "regele" incontestabil al Champions League, nu se poate lăuda cu o asemenea rată de goluri. CR7 a avut o reuşită la fiecare 107 minute, în optimi, sferturi, semifinale sau finale de Ligă.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare